Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(19 glasova)

SINOPSIS

Uspešni biznismen Rori se seli sa porodicom iz Amerike u rodnu Englesku. Međutim, ovaj unosni novi početak je prepun izazova i bračni par će morati da se suoči sa neprijatnim istinama koje njihov brak krije.
“Nije tvoj posao da brineš, ostavi to svom mužu” je savet koji Alison (Keri Kun) dobije od majke kada nerado pristane da se preseli iz američkog predgrađa na englesko selo sa mužem Rorijem (Džud Lo) i njihovo dvoje dece sredinom 1980-ih. Rori, ambiciozni preduzetnik, veruje da bi u rodnoj zemlji mogao da zaradi veliki novac. Čvrsto se držeći svojih iluzija, on iznajmljuje prostrano ali mračno seosko imanje sa prostorom za Alisonine konje. Međutim, porodica se ubrzo suočava sa velikim problemom nepriuštivog i izolovanog načina života. Umorni od braka ispunjenog lažima, Rori i Alison hrle ka naizgled neizbežnoj propasti.

Fotografije

GnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdoGnezdo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.