Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

subota, 10. travnja 2021. 22:15

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu na filmovima Constantine, I Am Legend, Hunger Games i Red Sparrow. Film je baziran na stripu Little Nemo in Slumberland Winsora McCayja iz 1905. godine. U stripu radnja prati dječaka, dok je u Netflixovoj ekranizaciji umjesto dječaka djevojčica Nema. Scenarij filma potpisuju David Guion i Michael Handelman (Night at the Museum: The Secret Tomb). Slumberland je s produkcijom startao 08. veljače u Torontu i očekuje se da će snimanje trajati sve do lipnja. Jason Momoa tumači jednu od glavnih uloga kao ekscentrični odmetnik Flip koji je napola čovjek, napola čudovište. Marlow Barkley (Single Parents) tumači Nemu, djevojčicu koja putuje u tajni svijet snova u potrazi za ocem.
Mlada djevojka Nema, uz pomoć polu-čovjeka/polu-čudovišta u snovima putuje u mističnu zemlju u potrazi za svojim nestalim ocem. Jedanaestogodišnja Nema živi u svjetioniku s ocem Peterom koji ju je naučio jedriti. Nažalost, Peter pogiba tijekom jedne oluje na moru. Nema je poslana živjeti sa svojim otuđenim stricem Philipom, koji je dosadan i nimalo nalik Peteru. Nema u svojim snovima otkriva svijet nazvan Slumberland. Tamo nailazi na Flipa, stvorenje koje tvrdi da je prije pet godina bilo odmetnik s Peterom, kradući stvari iz snova drugih ljudi. Nema odluči krenuti u avanturu s Flipom kad on ustvrdi da poznaje način na koji ona može poželjeti povratak svog oca.
U ostalim ulogama su Kyle Chandler (Friday Night Lights, Argo) i Chris O’Dowd (State of the Union, Moone Boy), India de Beaufort (Veep, One Day at a Time) i Weruche Opia (Inside No. 9, I May Destroy You).
Slumberland na Netflix stiže 2022. godine.
Photo by: Netflix
Photo by: Netflix
Photo by: Dewucme
Photo by: Dewucme
The post Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.