Yamaha R-N1000A

ponedjeljak, 5. lipnja 2023. 17:08

Onima koji neumoljivo teže najboljem zvuku, Yamaha R-N1000A pruža potpuni užitak u vašem glazbenom sadržaju s punim Hi-Fi zvukom, oslanjajući se na tehnologije  vrhunskog modela(RN-2000A).
S Yamahinom originalnom YPAO korekcijom zvučnog polja, transformatorima velikog kapaciteta izrađenim po narudžbi, ultra-preciznim ESS DAC-ovima i mnoštvom drugih vrhunskih dijelova, R-N1000A ima sve što je potrebno za proizvodnju visokokvalitetnog zvuka koji transformira  uobičajenu dnevnu sobu u izvanredno okruženje—gdje možete uroniti u glazbu i potpuno uživati u prostoru čistog zvučnog užitka.
Čimbenici okoline igraju važnu ulogu u zvučnom potpisu prostorije, kao i kod bilo koje vrste zvuka. Yamahina vlastita tehnika automatske kalibracije YPAO, usavršavana tijekom desetljeća upotrebe u proizvodima kućnog kina, optimizirana je za R-N1000A kako bi pružila idealno okruženje za slušanje, kao da ste u profesionalnoj audio sobi za slušanje – bez potrebe za napornim ručnim podešavanjem prilagodbe. YPAO ima precizni EQ, koji izvodi izjednačavanje iznimno visoke preciznosti s točnošću do 192 kHz / 64-bitna audio rezolucija. YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) radi u tandemu kako bi aktivno kontrolirao važne rane refleksije zvukova, automatski prilagođavajući i optimizirajući kako se zvuk čuje u vašoj sobi, ovisno o materijalima zidova i položaju zvučnika.
Što znači da se može uživati u dubokom zvuku i impresivnom osjećaju jedinstvenom za Hi-Fi audio – izravno u vlastitoj dnevnoj sobi.  R-N1000A opremljen je Yamahinim originalnim mrežnim sustavom MusicCast. Štoviše, kompatibilan je s raznim uslugama strujanja kao što su Amazon Music HD i Spotify, omogućujući vam potpuno uživanje u izuzetno visokokvalitetnom zvuku jedinstvenom za današnje izvore zvuka visoke razlučivosti i bez gubitaka, uz potpunu vjernost. Možete ga koristiti i za streaming Apple Musica uz Airplay 2. A sustav MusicCast omogućuje vam jednostavno slušanje glazbe bilo gdje u vašem domu povezivanjem različitih MusicCast uređaja sa samo jednom aplikacijom na vašem pametnom uređaju.  Dostupnost glazbenih usluga ovisi o regiji i može se promijeniti ili ukinuti bez prethodne najave. Snaga od 100 watta pri impedanciji  od 8 ohma je dostatna za pogon mnogih zvučničkih konstrukcija.
Post Yamaha R-N1000A je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.