Upoznajte nevjerojatne Samsung soundbarove

petak, 26. studenoga 2021. 15:20

Andrija Jovićević
Novi modeli HW-Q950A i HW-Q900A
 Tvrtka Samsung sa svakim novim proizvodom i serijom donosi novo iskustvo. Samsung soundbar sustav u sinergiji sa Samsung televizorima pruža iskustvo sveobuhvatnog zvuka i novi nivo uživanja u video sadržajima putem Q-Symphony tehnologije.
Uz stalne inovacije i pomicanje granica pametni televizori kod korisnika izazivaju želju za novim iskustvom gledanja video sadržaja u svojim domovima. Kada se na sve brže rastući trend gledanja omiljenih video sadržaja u kućnim uvjetima doda i efekt pandemijskih mjera, koje su učinile da se dinamika kretanja ljudi na globalnom nivou dosta manjila, jasno je da potreba za vrhunskim kućnim video iskustvom nikad nije bila veća.
Pun, jasan i dubok zvuk igra ključnu ulogu u osiguravanju maksimalnog korisničkog iskustva. Kreirajući novi audio doživljaj, tvrtka Samsung je kroz svoje vrhunske soundbar modele, HW-Q950A i HW-Q900A, podigla razinu kvalitete zvuka na višu razinu sa 16 kanala i mnoštvom poboljšanih funkcija koje korisnicima donose još veće zadovoljstvo.
Kino dvorana zvana „Dnevna soba“
Samsung je 2020. predstavio 9.1.4-kanalni model, dok je tokom 2021, tvrtka otišla korak dalje sa svojim najnovijim 11.1.4-kanalnim modelom, HW-Q950A, koji ima dva zadnja surround kanala.
Impozantan zvuk karakterističan za kino dvorane omogućavaju zvučnici visokih performansi koji jasnim i kvalitetnim zvukom ispunjavaju cjelokupni prostor. Zahvaljujući 11.1.4 kanalnim zvučnicima, Dolby Atmos tehnologiji i Samsung soundbar sustavu HW-Q950A, korisnici mogu svoju dnevnu sobu pretvoriti u inovativnu kino dvoranu i doživjeti novo iskustvo u gledanju omiljenih video sadržaja poput realističnog zvuka pljuska kiše ili uzlijetanja aviona.
Samsung soundbar HW-Q950A u sinergiji sa modelima televizora iz 2021. godine, a uz pomoć SpaceFit Sound+ tehnologije koja analizira dimenziju i okruženje prostora u kojem se nalazi korisnik, nudi zadivljujući zvuk koji se prilagođava okruženju.
Q-Symphony: novi doživljaj zvuka
Vrhunski stručnjaci i inženjeri zvuka, okupljeni u Samsung Audio Laboratoriju, čije je sjedište u Kaliforniji, razvili su novu tehnologiju Q-Symphony. Ova tehnologija predstavlja kompatibilnost, povezivanje i sinergiju ugrađenog i eksternog audio sistema koja osigurava da zvučni sistem televizora i soundbar u svakom trenu zvuče kao savršeno „uštimani“ orkestar. Tvrtka Samsung je kroz povezivanje ova dva zvučna sistema korisnicima donijela potpuno novo iskustvo. Q-Simfonija nadilazi ove probleme ugrađivanjem stereoskopskog zvučnog efekta koji omogućava reprodukciju zvuka kako kroz audio sistem uređaja, tako i kroz soundbar sistem.
Post Upoznajte nevjerojatne Samsung soundbarove je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.