Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

ponedjeljak, 17. lipnja 2024. 23:47

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju Sunny, u kojoj glavnu ulogu tumači Rashida Jones. Serija se bazira na romanu The Dark Manual iz 2018., autora Colina O’Sullivana. Showrunnerica, glavna scenaristica i izvršna producentica je Katie Robbins (The Last Tycoon, The Affair). Ostali izvršni producenti su Katie Robbins, Lucy Tcherniak, Ravi Nandan, Jess Lubben, Rashida Jones i Nancy Won. Redatelji projekta su Lucy Tcherniak s pet režiranih epizoda (Station Eleven, The End of the F***ing World), Dearbhla Walsh (Fargo, Penny Dreadful) i Colin Bucksey (Fargo, Breaking Bad) svaki s dvije režirane epizode i Makoto Nagahisa s jednom epizodom.
Rashida Jones tumači Suzie, Amerikanku koja živi u Kyotu u Japanu, čiji se život okrene naglavačke kada njezin muž i sin nestanu u misterioznoj zrakoplovnoj nesreći. Kao “utjehu” dobiva Sunnyja, jednog iz nove klase kućnih robota kojeg je napravila tvrtka njezinog supruga. Iako u početku Suzie mrzi pokušaje robota da popuni prazninu u njezinom životu, postupno razvijaju neočekivano prijateljstvo. Zajedno otkrivaju mračnu istinu o tome što se stvarno dogodilo Suzienoj obitelji i opasno se uplete u svijet za koji Suzie nije ni znala da postoji.
Uz Jones, ostale glavne uloge tumače Hidetoshi Nishijima kao Masa Sakamoto, Joanna Sotomura kao Sunny, Judy Ongg kao Noriko Sakamoto, You kao Hime, Annie the Clumsy kao Mixxy i Jun Kunimura kao Yuki Tanaka.
Serija Sunny na Apple TV Plus premijerno stiže već 10. srpnja, a ukupno ima deset epizoda.
The post Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.