Stranger Things: 4. sezona se počinje snimati u siječnju 2020.

petak, 25. listopada 2019. 21:30

Ako je vjerovati ekskluzivi s portala TVLine, 4. sezona ultrapopularne Netflixove serije Stranger Things će imati osam epizoda. Od upravo osam epizoda se sastojala prva i treća sezona, dok je druga sezona imala ukupno devet epizoda. Za sada tu informaciju nisu potvrdili ni Netflix, niti braća Duffer koji su tvorci i showrunneri serije.
TVLine je također objavio kako se četvrta sezona počinje snimati početkom siječnja iduće godine, te da se očekuje da će snimanje biti dovršeno tek u kolovozu. Ta infomacija ukoliko se pokaže točnom znači da nova sezona očito neće stići na ljeto iduće godine. U tom slučaju najvjerojatnije je kako će 4. sezona na Netflix stići negdje oko Božića, ili možda čak i početkom 2021. godine s obzirom da postprodukcija takve serije ne traje baš kratko.
Službena objava za obnovu serije za 4. sezonu stigla je u rujnu s kriptičnim teaserom. Van toga za novu sezonu je poznato jako malo informacija, što i nije neočekivano. No braća Duffer su nas izazivala s tim da još uvijek nastoje odlučiti što će zapravo biti s Hopperom. Nakon finala 3. sezone fanovi se bave teoretiziranjem kako je amerikanac u ruskom zatvoru upravo obožavani, ali i otkačeni šerif Hopper. Najveći misterij 4. sezone je ideja da portali zapravo mogu transportirati ljude van Hawkinsa. Matt i Ross Duffer su već dali trag da Eleven i društvo mogu prečacem u Rusiju, kada su za EW izjavili da će se 4. sezona više otvoriti, i dopustiti portalima da vode u područja van Hawkinsa. Iako naravno nisu potvrdili ekspresni put iz Hawkinsa do Rusije i obrnuto, Ross je ipak priznao da će se nova sezona činiti drugačijom, za što misli da je dobra i uzbudljiva stvar.
The post Stranger Things: 4. sezona se počinje snimati u siječnju 2020. appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.