SONY ALPHA 7 IV

subota, 23. listopada 2021. 07:05

Japanski Sony ne miruje ni kada su klasični foto aparati u pitanju. Pogledajmo istini u oči, pravi foto aparati još uvijek su svojim performansama nedostižni za mnoge top modele pametnih telefona.
Piše: Darko Brlečić
 
Alpha 7 IV postavlja novu definiciju standarda fotoaparata punog kadra te besprijekorno povezuje izvanrednu kvalitetu slike od 33 MP, snimanje 4K 60p videozapisa, poboljšano rukovanje i mogućnosti brzog dijeljenja, što ga čini savršenim hibridnim fotoaparatom. Uz brzo i precizno automatsko fokusiranje u stvarnom vremenu u fotografijama i videozapisima, Alpha 7 IV stavlja snagu Sonyjeve najbolje tehnologije u ruke autora i profesionalaca.
Slikovni senzor Exmor R od 33 MP s pozadinskim osvjetljenjem u kombinaciji s novim procesorom BionZ XR daje fantastičnu kvalitetu slike, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.
Snimajte sadržaj u 4K60p kvaliteti uz potpuno očitavanje piksela i bez njihova spajanja za najbolju kvalitetu. Za snimatelje filmova Alpha 7 IV može snimati u formatu 4:2:2 s 10 bita i obuhvaća profile slike S‑CINETONE/S‑LOG 3 za kinematografski izgled i jednostavno uređivanje.
Alpha 7 IV uz novi dizajn ima elektroničko tražilo visoke rezolucije s 3,69 milijuna točaka i velikom brzinom osvježavanja, novi 3‑inčni zakretni dodirni zaslon i sustav optičke stabilizacije u kućištu u 5 osi, što jamči užitak tijekom snimanja.
Brzi hibridni AF, koji objedinjuje automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza i kontrasta, napredovao je kako bi bio brži, točniji i još bolji u praćenju. Uz Sonyjev 4D FOCUS široko i gusto područje AF-a obuhvaća oko 94 % područja slike na fotografijama i u filmovima uz 759 točaka  za AF s prepoznavanjem faza.
Alpha 7 IV podržava usmjeravanje Full HD 60p sadržaja uživo bez kartice za pohranu, što vam omogućuje dijeljenje kreativnih uradaka sa svojom publikom i bližnjima. Kompatibilnost s najnovijim standardom USB‑C gen 3.2, iznimno brz prijenos putem Wi‑Fi veze i automatsko sigurnosno kopiranje slika putem tehnologije Bluetooth omogućuju vam da svoje radove sa svijetom podijelite u tren oka.
Cijena i dostupnost novog foto aparata je trenutno nepoznata.
https://www.sony.com
 
Post SONY ALPHA 7 IV je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.