Šire se glasine da će novi iPhone SE imati Dynamic Island

subota, 24. veljače 2024. 21:18

Čini se da iPhone SE nakon svega nije mrtav. Nakon izvješća s početka 2023. u kojem se tvrdilo da je Apple završio s iPhone SE serijom, u prosincu je stigla informacija da će iPhone SE 4 koristiti bateriju iPhonea 14. Raniji renderi su ukazivali da će dizajnom podsjećati na iPhone XR, što znači notch pri vrhu ekrana.
Međutim, isplivale su najnovije glasine koje ukazuju na značajan korak naprijed u dizajnu. Kako je izvijestio @MajinBuOfficial na X-u, novi iPhone SE neće imati notch, nego Dynamic Island koji je prvi put viđen na iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modelima.
Based on what has been reported to me, the iPhone SE could have a design very similar to that of the current iPhone 16 still in development. The new iPhone SE will most likely have a single camera instead of the double one of the iPhone 16 models, otherwise it seems that the… pic.twitter.com/Z1Gio4nBRu
— Majin Bu (@MajinBuOfficial) February 8, 2024
Štoviše, dizajnom bi mogao podsjećati na nadolazeći iPhone 16, dok će dimenzije novog iPhonea SE  biti slične dimenzijama iPhonea XR. U skladu s dosadašnjim modelima iz iPhone SE serije, novi iPhone SE će zadržati jednu kameru na stražnjoj strani. Međutim, sam Majin Bu navodi da informacije treba uzeti s rezervom budući da je još rano govoriti sa sigurnošću o tome.
Apple je do sada predstavio novi SE model svake dvije godine, a posljednji je iPhone SE 3 koji je predstavljen u ožujku 2023.. To bi značilo da bi novi iPhone SE mogao biti predstavljen u ožujku ove godine, no kako nema konkretnih informacija, postoji mogućnost da će se sljedeći iPhone SE na tržištu pojaviti 2025. godine, nakon lansiranja iPhone 16 serije ove jeseni.
pcchip.hrThe post Šire se glasine da će novi iPhone SE imati Dynamic Island first appeared on DVB Portal.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.