Setanta Sports i Netflix sklopili ugovor

nedjelja, 19. studenoga 2023. 12:00

·
Setanta Sports, vodeća sportska multimedijalna platforma koja posluje širom istočne Evrope i centralne Azije, sklopila je  partnerstvo sa Netflixom u 13 zemalja.Novi zajednički paket pod nazivom Fan Pack omogućava gledaocima pretplatu na Setanta Sports i Netflix i uz jednu naknadu i imaju pristup sadržaju sa oba servisa.
Tamar Badashvili, zamenik izvršnog direktora Setanta Sports , rekao je: „Oduševljeni smo što smo u partnerstvu sa Netflixom kako bismo stvorili ekskluzivni spoj sporta i zabave. Netflixovo globalno priznanje i kultni filmovi i serije igraju važnu ulogu u jačanju našeg prisustva na tržištu, dok naš paket  nudi jedinstvenu fuziju vrhunskih sportova i Netflixovog omiljenog sadržaja. Ovo partnerstvo označava  prekretnicu u redefinisanju zabave i osiguravanju da svako pronađe ono što mu je potrebno u jednom paketu.”
 
 
Post Setanta Sports i Netflix sklopili ugovor je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.