Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

utorak, 9. srpnja 2024. 23:55

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake istoimenog kultnog filma iz 1981. godine redatelja Terryja Gilliama. Tvorci serije, scenaristi, redatelji i jedni od izvršnih producenata su Jemaine Clement (What We Do in the Shadows, Wellington Paranormal), Iain Morris (The Inbetweeners, Murderville) i Taika Waititi (Our Flag Means Death, Reservation Dogs), dok su Clement i Morris ujedno i showrunneri, a Waititi i Clement imaju gostujuće uloge. Ostali redatelji su Jeff Tomsic, Armagan Ballantyne, Yana Gorskaya, Jackie van Beek i Tim van Dammen.
Serija se opisuje kao “nepredvidivo putovanje putovanje kroz vrijeme i prostor s odrpanom skupinom lopova i njihovim najnovijim regrutom – Kevinom, jedanaestogodišnjim geekom povijesti. Zajedno kreću u uzbudljivu potragu kako bi spasili dječakove roditelje – i svijet.” Vođena likom koji tumači Lisa Kudrow, ekscentrična ekipa razbojnika kreće u epske avanture dok zle sile prijete njihovim osvajanjima i životu kakav poznaju. Dok se skupina kreće kroz vrijeme i prostor, nailazi na fascinantne svjetove daleke prošlosti dok traži blago, oviseći o Kevinu da ‘asvijetli svaku situaciju. Znamo da će nas putovanje kroz vrijeme odvesti kroz neka očekivana, ali i neočekivana razdoblja. “Idemo od prapovijesnih vremena dinosaura do devedesetih. Postoje neka srednjovjekovna mjesta poput srednjovjekovne Engleske i srednjovjekovne Afrike. I idemo i u ledeno doba. To je zabavno.” – izjavio je Clement.
Glavne uloge tumače Lisa Kudrow (Friends) kao Penelope, Kal-El Tuck (Unseeing Evil) kao Kevin, Charlyne Yi (Knocked Up) kao Judy, Tadhg Murphy (Conversations With Friends) kao Alto, Roger Jean Nsengiyumva (You Don’t Know Me) kao Widgit, Rune Temte (Eddie the Eagle) kao Bittelig, Kiera Thompson (Martyrs Lane) kao Saffron i Rachel House (Heartbreak High) kao Fianna.
Serija Time Bandits na Apple TV Plus premijerno stiže 24. srpnja, s prve dvije epizode, od ukupno njih deset.
The post Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.