Prvi trailer za Huluov reboot Hellraisera!

srijeda, 21. rujna 2022. 11:48

Konačno smo dobili i prvi službeni trailer i poster za novi Hellraiser, reboot Barkerovog kultnog horror filma iz 1987. godine koji je urodio s čak devet nastavaka i nadolazećom HBO-ovom serijom. Redatelj filmskog reboota je David Bruckner (The Night House), dok scenarij potpisuju Ben Collins i Luke Piotrowski. Za priču je bio zadužen David S. Goyer (The Dark Knight) koji je ujedno i jedan od producenta. Goyer je već ranije najavio da će radnja biti bazirana na noveli Pakleno srce (The Hellbound Heart), koja je također bila inspiracija za originalni film. U noveli Barker je prvi puta stvorio koncept sado-seksualnih Cenobitesa, među kojima je najpoznatiji Pinhead.
Radnja prati Riley, mladu ženu koja se bori s ovisnošću i nailazi na prastaru kocku slagalice, nesvjesna da je njezina jedina svrha prizvati Cenobite, sadistička nadnaravna bića koja dolaze na Zemlju iz druge dimenzije.
Glavnu ulogu tumači Jamie Clayton (Sense8) kao Pinhead, dok ostale uloge tumače Goran Visnjic (The Boys) kao misteriozni gospodin Vought, Odessa A’zion (Grand Army) kao Riley, Adam Faison (Yes Day), Drew Starkey (Outer Banks), Brandon Flynn (Ratched), Aoife Hinds (Normal People), Jason Liles (Rampage), Yinka Olorunnife (The Transporter), Selina Lo (Boss Level), Zachary Hing (Halo), Kit Clarke (Leonardo) i Hiam Abbass (Blade Runner 2049).
Novi Hellraiser na Hulu stiže 07. listopada.
The post Prvi trailer za Huluov reboot Hellraisera! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.