Prvi teaser za Masters of the Universe: Revelation!

četvrtak, 10. lipnja 2021. 23:31

Netflix je danas objavio prvi teaser trailer za Masters of the Universe: Revelation iliti Gospodare svemira: Otkriće. Riječ je o direktnom nastavku serije He-Man i Gospodari svemira (He-Man and the Masters of the Universe) iz 1983. godine, s tom razlikom da je usmjeren na odrasle koji su bili fanovi originala. Netflix je fanove također obradovao i viješću da uz seriju stiže i prateća emisija Revelations: The Masters of the Universe Revelation Aftershow.
Režiser, showrunner i izvršni producent je Kevin Smith. Scenarij potpisuju Marc Bernadin, Eric Carrasco, Diya Mishra i Tim Sheridan, dok je za animaciju zadužena kuća Powerhouse Animation (Castlevania). Ostali izvršni producenti serije su Frederic Soulie (He-Man and the Masters of the Universe), Adam Bonnett (Descendants), Christopher Keenan (Justice League, Batman Beyond) i Rob David (He-Man and the Masters of the Universe).
Rat za Eterniju kulminira u Gospodarima svemira: Otkriće, inovativnoj i akcijskoj animiranoj seriji koja nastavlja tamo gdje su ikonski likovi stali prije nekoliko desetljeća. Nakon kataklizmične bitke između He-Mana i Skeletora, Eternija je slomljena, a čuvari Sive Lubanje raštrkani. I nakon što ih je čitavo desetljeće i tajne razdvojile, na Teeli je da ponovno ujedini slomljenu družinu heroja i riješi misterij nestalog Mača moći u utrci s vremenom za obnavljanje Eternije i sprečavanje kraja svemira.
Glasove su glavnim likovima posudili Chris Wood (princ Adam/He-Man), Mark Hamill (Skeletor), Sarah Michelle Gellar (Teela), Lena Headey (Zla Lin), Alicia Silverstone (kraljica Marlena), Steven Root (borbeni mačak) i Griffin Newman (Orko). Ostale glasove su posudili Liam Cunningham kao Čovjek Oružje, Stephen Root kao Cringer, Diedrich Bader kao kralj Randor, Tiffany Smith kao Andra, Henry Rollins kao Tri-Klops, Alan Oppenheimer kao Moss Man, Susan Eisenberg kao Čarobnica, Justin Long kao Roboto, Jason Mewes kao Stinkor, Phil LaMarr kao He-Ro, Tony Todd kao Scare Glow, Kevin Michael Richardson kao Čovjek Zvijer i Kevin Conroy kao Mer-Man.
Masters of the Universe: Revelation na Netflix stiže 23. srpnja s prvih pet epizoda od ukupno deset.
The post Prvi teaser za Masters of the Universe: Revelation! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.