Prvi teaser za Marvelovu seriju Agatha All Along!

ponedjeljak, 8. srpnja 2024. 23:45

Marvel je objavio prvi teaser trailer i poster za seriju Agatha All Along, spin-off serijala WandaVision, s Kathryn Hahn u glavnoj ulozi. Tvorac serije, showrunner, glavni scenarist i jedan od redatelja je Jac Schaeffer, koji je radio i na seriji WandaVision kao tvorac i izvršni producent. Ostali redatelji na projektu su Rachel Goldberg i Gandja Montiero, dok izvršne producente čine Schaeffer, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum i Mary Livanos.
Zloglasna Agatha Harkness je potištena i bez moći nakon što joj sumnjiv gotičar tinejdžer pomogne da se oslobodi iskrivljene čarolije. Njezino zanimanje se pobudi kad ju on zamoli da ga odvede na legendarni Put vještica, čarobni niz kušnji koje, ako preživi, ​​nagrađuje vješticu onim što nema. Agatha i taj tajanstveni tinejdžer okupljaju koven i kreću dolje, dolje, tim putem…
Uz Hahn koja tumači titularnu ulogu, svojim se ulogama vraćaju Emma Caulfield Ford i Debra Jo Rupp, koje ponovno tumače uloge Dottie i gospođe Hart iz serije WandaVision. Njima se u Marvelovom kinematografskom svemiru pridružuju Aubrey Plaza kao moćna vještica Rio Vidal, Joe Locke za kojeg se pretpostavlja da tumači Billyja Kaplana aka Wiccana (sina Scarlet Witch i Visiona), Ali Ahn, Maria Dizzia, Sasheer Zamata kao čarobnica Jennifer Kale, Patti LuPone kao Lilia Calderu i Miles Gutierrez-Riley.
Agatha All Along na Disney Plus platformu premijerno stiže 18. rujna s prve dvije epizode.
The post Prvi teaser za Marvelovu seriju Agatha All Along! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.