Prvi pogled na HBO-ovu adaptaciju Kingovog romana The Outsider

ponedjeljak, 13. svibnja 2019. 21:17

The Outsider, roman Stephena Kinga koji je prošle godine postao jedan od većih bestselera stiže na HBO u produkciji Jasona Batemana iz studija Media Rights Capital. Sada smo dobili i prvi pogled na seriju, u HBO-ovoj najavi onoga što dolazi na male ekrane 2019. godine.
Serija prati priču istrage jezivog ubojstva dječaka koja se naizgled čini prilično jednostavna. Istraga navodi iskusnog policajca i neortodoksnog istražitelja da dovedu u pitanje sve ono u što su vjerovali da je stvarno, kada se u čitavu stvar zlokobno prišulja i nadnaravna sila…
Ben Mendelsohn (Ready Player One) tumači jednu od glavnih uloga, kojem će ovo biti prvo pojavljivanje na televiziji od finala serije Bloodline. Prve dvije, od deset epizoda režira Jason Bateman, koji je ujedno i izvršni producent serije i tumači jednu od uloga. Ostali režiseri su Marty Bowen (Child’s play), Jack Bender (Krive su zvijezde) i Richard Price (The Wandereres).
Ostale uloge tumače Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale), Bill Camp (The Looming Tower), Mare Winningham (George Wallace), Paddy Considine (The Ferryman), Julianne Nicholson (Law & Order True Crime: The Menendez Murders), Yul Vázquez (I Am The Night), Jeremy Bobb (The Knick), Marc Menchaca (Ozark), Hettienne Park (Hannibal) i Michael Esper (Trust).
The post Prvi pogled na HBO-ovu adaptaciju Kingovog romana The Outsider appeared first on Inverzija.

HBO Više

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.