Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

srijeda, 12. lipnja 2024. 23:15

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Konačno smo dobili konkretniji prvi pogled na film u vidu tri fotografije. Na fotkama vidimo glavnog lika Héru, antagonista Wulfa i legendarnog kralja Rohana Helma Hammerhanda i njegovu obitelj, Héru, Haletha i Hamu. Redatelj projekta je Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus), a kuće koje stoje iza njega su New Line Cinema i Warner Bros Animation. Izvršni producenti su Peter Jackson i Fran Walsh.
Film ima svrhu istraživanja “neispričane priče iza tvrđave Helmovog ponora, te će zaći dublje u život i krvavo vrijeme jedne od najlegendarnijih figura Međuzemlja, moćnog kralja Rohana – Helma Hammerhanda.” Prošireni sinopsis otkriva da će se film odvijati 183 godine prije događaja originalne LOTR trilogije. Iznenadni napad Wulfa, pametnog i nemilosrdnog gospodara Dunlendinga koji traži osvetu za smrt svog oca, prisiljava Helma i njegov narod da se odvažno zaustave na posljednjem otporu u drevnom uporištu Hornburgu – moćnoj tvrđavi koja će kasnije postati poznata kao Helmov ponor. Našavši se u sve očajnijoj situaciji, Hera, Helmova kći, mora skupiti snagu i volju da predvodi otpor protiv smrtonosnog neprijatelja koji ih namjerava potpuno uništiti.
“Ovo je priča o najmoćnijem kralju u povijesti Rohana, onome tko je porazio svoje neprijatelje golim rukama. Zašto je njegova loza morala završiti s njim? Mislim da tu postoji lekcija o oholosti, ali i potrebi za odgovornošću i sviješću njihove moći. Živimo u doba u kojem se, u cijelom svijetu, ponovno suočavamo sa stvarnošću rata. Što je onda moć? Kakva je odgovornost onih koji je posjeduju?” – izjavio je redatelj.
Miranda Otto reprizira svoju ulogu kao Éowyn, u funkciji naratora. Uz nju glasove su glavnim likovima posudili Brian Cox kao Helm Hammerhand, Gaia Wise kao Hera, Luke Pasqualino kao Wulf te Lorraine Ashbourne, Yazdan Qafouri, Benjamin Wainwright, Laurence Ubong Williams, Shaun Dooley, Michael Wildman, Jude Akuwudike, Bilal Hasna i Janine Duvitski.
The Lord of the Rings: The War of Rohirrim u kina stiže 13. prosinca.
The post Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.