Predstavljen Hisense Tv-audio program za 2023.

utorak, 6. lipnja 2023. 19:37

Zagreb. 06.062023 -Predstavljen Hisense Tv-audio program za 2023. godinu. Danas na lokaciji Maistra City Vibes Zonar (Ex Panorama Hotel) je predstavljen novi cjelokupni program  tv i audio  uređaja tvrke Hisense.
Piše: Darko Brlečić
Hisenseovi vrhunski modeli za 2023. su A85K OLED televizori i serija UX s miniLED-om. Svi novi televizori opremljeni su Vidaa platformom koju je razvio sam Hisense. Osim toga, puna HDR podrška dostupna je na većini modela; i Dolby Vision i Atmos, kao i HDR10 +.
Hisense UX serija
Serija UX s mini LED-om dolazi u dvije verzije; 65-inčni (1456 zona) i 85-inčni (5184 zone). Prema Hisenseu, vršna svjetlina je 1500 nita odnosno 2500 nita. Ispod haube vidimo moćni Hi-View Engine X video procesor. Što se tiče zvuka, ovi modeli imaju 4.1.2 kanalni sustav, sa zvučnicima sa strane i na vrhu televizora. Ovi televizori također dolaze s HDMI 2.1, AMD Freesync Premium, podrškom za 144Hz, WiFi 6E, VIDAA U7 i podrškom za kalibraciju s Calman softverom. Prvi takve vrste, ULED X sadržavat će preko 5000 lokalnih zona zatamnjenja. Tu je u igri Hisenseov vlastiti čipset Hi-View Engine s 16-bitnim algoritmom za kontrolu svjetline.
Što se tiče igranja, ono što najviše želite od televizora je podrška za 4K/120Hz, VRR i ALLM. A ako se odlučite za vodeći model, poput onih koji su opisani u našem najboljem TV vodiču za igre, gore navedene su sada glavne značajke. No, još uvijek ih je prilično teško pronaći na jeftinijim setovima. Možda će se to promijeniti 2023.  Izbor da se odlučite za podršku od 144 Hz umjesto podrške od 120 Hz je zanimljiv. 120Hz je maksimum koji ćete dobiti s PS5 i Series X, dok je 144Hz značajka koja se češće povezuje s monitorima, budući da računala mogu pokretati igre iznad 120Hz. Ukratko, dok će povećanje na 144 Hz malo zabrinjavati igrače na konzolama, barem trenutno, publika koja igra računalne igre mogla bi cijeniti te dodatne Hz.
Posebna zanimljivost današnje prezentacije su modeli malih QLED televizora od 32/40 inča s varijabilnom pozicijom postolja koja omogućuje da se televizor pretvori u računalni monitor.Serija A5 će zasigurno biti znaimljiva HR publici. Novi 32-inčni i 40-inčni Full HD QLED paneli s Quantum Dot Colorom omogućuju vam stvaranje više od milijardu nijansi živih boja, osiguravajući briljantne, realistične slike visokog kontrasta. Također, način rada AI Sports Mode nudi najbolju audio-vizualnu kvalitetu za sportske entuzijaste, s detaljnim scenama i zvukom koji može istaknuti glasove komentatora, sportaša i publike. S Hisense A5 serijom također ima mjesta za igrače, zahvaljujući Game Modeu koji minimizira kašnjenje u korist brzine i refleksa. Za širu javnost, tehnologija Noise Reduction pruža dosljedno oštre slike bez artefakata, dok funkcija Depth Enhancer analizira sva različita područja slike kako bi uvijek dala dubinu i realizam.
Audio program
Za 2023. godinu Hisense je pripremio širi spektar soundbar zvučničkih sustava kao kvalitativnu nadogradnju na televizore.
AX3100G
5 zvučnika pruža 3.1-kanalnu kvalitetu zvuka, a u kombinaciji sa napajanjem subwoofera od 6,5″ osjećate svaki ton. Nevjerojatno snažna audio snaga od 280 W čini ovaj soundbar savršenim izborom za kupce. Savršeno za filmove, igranje ili slušanje muzike. Dobly Atmos, DTS:X
Zvuk je posvuda. Ako želite istinski doživjeti zvuk, to ne možete učiniti samo s prednjim zvučnicima. S ovim Hisense soundbarom zvukovi dolaze sa svih strana, da vas urone u akciju.
AX5100G
7 zvučnika pruža 5.1-kanalnu kvalitetu zvuka, a u kombinaciji sa napajanjem subwoofera od 6,5″ osjećate svaki ton. Nevjerojatno snažna audio snaga od 340 W čini ovaj soundbar savršenim izborom za kupce. Savršeno za filmove, igranje ili slušanje muzike. Dobly Atmos, DTS:X
Zvuk je posvuda. Ako želite istinski doživjeti zvuk, to ne možete učiniti samo s prednjim zvučnicima. S ovim Hisense soundbarom zvukovi dolaze sa svih strana, da vas urone u akciju.
PARTY ROCKER ONE PLUS
Moćni bežični prenosni zvučnik sa snagom od 300 watta nikog neće ostaviti ravnodušnim. Mogućnost rada u trajanju od 15 sati je dodatni adut ovom modernom uređaju. U paketu s njim dolaze dva bežična mikrofona. Zvučnik može funkcionirati vertikalno i horizontalno. Također posjeduje NFC vezu za mobilne uređaje.
Više informacija će biti kada prezentirani uređaji dođu na HR tržište.
 
 
Post Predstavljen Hisense Tv-audio program za 2023. je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.