Poskupljuje pretplata na PlayStation Plus

ponedjeljak, 18. rujna 2023. 11:25

Prošle godine, Sony je proširio PlayStation Plus pretplatu tako što je uz osnovnu pretplatu (Essential), uveo i dvije nove opcije (Deluxe i Premium). Pomalo neočekivano, Sony je najavio poskupljenje pretplate na PlayStation Plus. Sony je najavio na svom blogu kako će doći do poskupljenja godišnje pretplate na PlayStation Essential, PlayStation Extra i PlayStation Premium.
Do sada je godinu dana Essentiala koštao 60 eura, a nova cijena će iznositi 72 eura. Deluxe je koštao 100 eura, a sada 126 eura, dok je PlayStation Premium na godinu dana iznosio 120 eura, a nova cijena je 152 eura.
Poznato je da mjesečne i tromjesečne cijene pretplate se neće mijenjati. Ovo poskupljenje bi Sonyju trebalo omogućiti da nastavi donositi visokokvalitetne igre i dodatne pogodnosti u sklopu pretplatničke usluge PlayStation Plus. Poskupljenje je stupilo na snagu od 6.9. za nove pretplatnike, odnosno od 6.11. za postojeće.
Inače, potvrđeni su PS Plus naslovi za rujan. Očekuje nas reboot open-world akcijske avanture Saints Row (PS4, PS5), MMORPG Black Desert Traveler Edition (PS4) i postapokaliptična open-world pucačina Generation Zero (PS4). Igre će biti dostupne za skidanje od 5. rujna do 2. listopada.
pcchip.hr

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.