Novi trailer i posteri vode u najnovije avanture Winnieja Pooha i ekipe u filmu Christopher Robin

ponedjeljak, 16. srpnja 2018. 18:18

Disney je objavio set prekrasnih karakternih postera za njihov nadolazeći film Christopher Robin. Režiser filma je Marc Forster (Finding Neverland, World War Z). Scenarij potpisuju Alex Ross Perry i Allison Schroeder, prema priči koju je napisao Perry, baziranu na likovima Alana Alexandera Milnea.
U filmu, koji je zapravo nastavak originalnog filma iz 1977. godine, Christopher Robin je odrastao pripadnik radničke klase koji se pogubio na svom životnom putu. Njegovi voljeni prijatelji iz djetinjstva, Winnie The Pooh, zakoračit će u ljudski svijet i pomoći Christopheru da probudi zaigranog dječaka u sebi koji se svojedobno upuštao u brojne avanture u pratnji simpatičnih plišanih životinja.
Nesretnog Christophera Robina u filmu utjelovljuje Evan McGregor (Beauty and the Beast, T2 Trainspotting), Hayley Atwell (Marvel’s Agent Carter, Captain America: The First Avenger) tumači njegovu ženu Evelyn, Bronte Carmichael glumi njihovu kćer Madelin, a Mark Gatiss je Keith Winslow, Christopherov šef. Glasove su likovima posudili Jim Cummings kao Winnie the Pooh, Chris O’Dowd kao Tigger, Brad Garrett kao Eeyore, Toby Jones kao Owl, Nick Mohammed kao Piglet, Peter Capaldi kao Rabbit i Sophie Okonedo kao Kanga.
Christopher Robin u kina stiže već 03. kolovoza.
“Nemoj podcijenti vrijednost trenutaka u kojima ne radiš baš ništa.”
The post Novi trailer i posteri vode u najnovije avanture Winnieja Pooha i ekipe u filmu Christopher Robin appeared first on Inverzija.

Više

Prijavi se