Kratki SF film The Shipment donosi velika uzbuđenja u malom paketu!

subota, 19. lipnja 2021. 23:15

Nezavisni kratki SF film The Shipment je svoju festivalsku premijeru doživio još 2019. godine na Tribeca Film Festivalu, ali nama je tek nedavno zapeo za oko kad smo ga otkrili na platformi DUST. Redatelj, scenarist i izvršni producent filma je Bobby Bala. Saga koju je Bala prolazio godinama preuzimajući velike financijske rizike kako bi ovaj film dovršio je praktički scenarij za poseban film. Već prva scena otkriva iznimne detalje doista prekrasnih vizuala, a i generalno film daje osjećaj blockbustera s bogatim svijetom, dok je u duši prototip nezavisnog projekta. No nije sve divno u ovom malom paketu, scenarij kao i gluma pojedinih glumaca su definitivno kamen spoticanja, no unatoč tome smatramo da film vrijedi pogledati.
Kaiden Katar je međuplanetarni transporter prisiljen spustiti svoj stari pokvareni tegljač na udaljenu svemirsku luku nakon što je izgubio vrijedan teret vanzemaljske stoke. Siromašni i u nemogućnosti si priuštiti ogroman račun za popravak, Kaiden i njegova mlada kći Zohra ostaju nasukani u sumornom brodogradilištu u kojem žive neobična stvorenja i sumnjivi likovi. Želeći se skrasiti i ispuniti Zohrin san pohađanja škole, Kaiden se suočava s izborom koji stavlja na ispit same temelje njegove moralnosti.
Glavne uloge tumače Aleks Paunovic (Snowpiercer) kao Kaiden Katar, Ishana Bala kao Zohra, Robert Maillet (The Strain) kao Rotik i Omari Newton (Continuum) kao Etienne.
The post Kratki SF film The Shipment donosi velika uzbuđenja u malom paketu! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.