iKO Media Group za spajanje sa STN

ponedjeljak, 18. rujna 2023. 07:00

iKO Media Group (iKOMG) i STN Storitve (STN) najavili su spajanje.
Spaja prilagođena medijska rešenja iKOMG-a sa STN-ovim naprednim mogućnostima satelitskog teleporta, proširujući spektar usluga koje se nude klijentima obe kompanije. Ovaj sindikat osigurava prošireni paket rješenja, uključujući satelitsko emitiranje, usluge u oblaku, upravljanje playoutom, oporavak od katastrofa, OTT platforme, vlakna, IP isporuku, sport i događaje i rješenja za novo doba za praćenje kanala, streaming na društvene medije i monetizaciju.
Komentirajući spajanje, Shmulik Koren i Shlomi Izkovitz, suosnivači i suvlasnici iKOMG-a, rekli su: “Uvjeravamo naše postojeće kupce da će se izuzetna usluga na koju ste se oslanjali ne samo nastaviti, već i biti poboljšana.
“Cenimo njihovo poverenje i radujemo se proširenju iste posvećenosti novim klijentima. Ovo spajanje nam omogućava da osobno prilagodimo rješenja koja najbolje odgovaraju mrežama i potrebama vlasnika sadržaja uz zadržavanje najviših standarda profesionalizma”.
Mitja Lovsin, suosnivač STN-a i suvlasnik iKOMG-a, dodao je: “Nakon nekoliko godina uspješne i bliske saradnje između obje kompanije, ovo spajanje je bio sljedeći logičan i ključni korak za kombiniranje naših snaga, resursa i zajedničke vizije. Sada smo još bolje opremljeni da nadograđujemo naše pouzdane kvalitetne usluge i isporučimo rešenja sledeće generacije, koja će podići poslovanje naših klijenata danas i šire. Zajedno, mi smo jači, agilniji i spremni da vodimo kompaniju i naše klijente u prosperitetnu budućnost”.
David Treadway, predsjednik spojene grupe, rekao je: “Ovo spajanje stvara moćnu novu organizaciju usmjerenu na klijente koja je posvećena tržištu vodećih rješenja za kanale, emitere i vlasnike sadržaja širom sektora. Kombinira snage dvije vrlo uspješne tvrtke i donosi brak inovacija i prilagođenih, prilagođenih usluga snagom infrastrukture i tehnologije”.
Suočavajući se sa izazovima sa svih strana, pay-TV operateri se bore da održe svoju dominaciju u novom svetskom poretku striming servisa i pametnih televizora.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.