Doma TV: Druga sezona serije 'Tijelo je dokaz'

srijeda, 12. srpnja 2017. 16:17

Doma TV donosi drugu sezonu kriminalističke serije 'Tijelo je dokaz', u kojoj će se dr. Megan Hunt (Dana Delany) i njezini suradnici baviti novim slučajevima koje će uspješno rješavati zahvaljujući odličnom timskom radu. Megan će iznenaditi i novosti u ljubavnom životu, koji će napokon procvjetati nakon dugo vremena. U prvoj sezoni serije 'Tijelo je dokaz' kritičari su nahvalili Danu Delany i ostale članove talentirane glumačke postave, kao i napeti scenarij, a serija je u SAD-u završila sezonu kao najgledanija nova serija, ali i kao ABC-jeva najgledanija serija u razdoblju od deset godina!


Genijalna i ambiciozna neurokirurginja dr. Megan Hunt (Dana Delany) imala je sve što je htjela – savršenu obitelj i zavidnu karijeru kao prva žena na čelu neurokirurgije u uglednoj sveučilišnoj bolnici u Philadelphiji. Stoga joj se cijeli život preokrenuo kad je suprug zatražio rastavu, a ona izgubila skrbništvo nad sedmogodišnjom kćeri. Kao da to nije bilo dovoljno, doživjela je i prometnu nesreću zbog čijih je posljedica izgubila i uspješnu karijeru. Nekoliko godina kasnije, dr. Hunt ponovno se pronašla, i to kao patologinja, što savršeno odgovara njezinoj znatiželji i potrebi za zadovoljavanje pravde. U otkrivanju istine pomaže joj tim jednako sposobnih stručnjaka. Dr. Kate Murphey (Jeri Ryan) Meganina je šefica, a partner joj je bivši policajac i medicinski istražitelj bez dlake na jeziku, Peter Dunlop (Nic Bishop). S njima još usko surađuju i simpatični dr. Ethan Gross (Geoffrey Arend), zamjenik glavnog medicinskog vještaka koji se voli dokazivati dr. Curtis Brumfield (Windell Middlebrooks), detektiv stare škole Bud Morris (John Carroll Lynch) te njegova partnerica, ambiciozna i bistra detektivka Samantha Baker (Sonja Sohn).

U drugoj sezoni serije, Megan i ostatak tima bavit će se novim slučajevima. Zajedničkim snagama nastojat će riješiti najzagonetnije zločine s kojima su se dosad susreli, što svakako uključuje i slučaj u kojem će se naizgled mrtav muškarac ustati i odšetati s Ethanova stola za obdukciju. Tim će se baviti i ubojstvom mlade žene čije se tijelo pojavi umjesto trupla na vježbama na medicinskom fakultetu, a poseban će im izazov biti pronalazak lijeka za virus koji hara gradom i od kojega broj smrtnih slučajeva ubrzano raste, ali i osobe koja je odgovorna za njegovo širenje. Za to vrijeme, Megan će se povezati sa starim znancem i napokon dočekati sreću u ljubavnom životu, a detektivka Baker morat će se suočiti s prošlošću koja je proganja.

Doma TV

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.