Dark: teaser za 3. sezonu daje prvi uvid u finalni ciklus!

utorak, 26. svibnja 2020. 20:02

Netflix je objavio prvi teaser za nadolazeću treću sezonu hvaljene Netflixove njemačke serije Dark koja prati iznimno slojevitu priču koja se odigrava kroz višestruke točke preklapanja u vremenu. Prvi teaser otkriva kada možemo očekivati seriju – 27. lipnja, ali isto tako izaziva s ciklusom vremenskog misterija i avanturama stanovnika malog njemačkog grada Windena.
Nakon dvije sezone putovanja kroz vrijeme, Dark se sprema za završni ciklus. Hoće li petlja konačno biti prekinuta? Mahnito vremensko iskrivljavanje doseže svoj kraj u čudnom novom svijetu, u kojem su neke stvari prilično poznate – a druge pak vrlo uznemirujuće nisu.
Zanimljivo je i to kako serija sa svih 10 epizoda posljednje sezone na Netflix stiže 27. lipnja, jer upravo je to dan apokaliptičnog događaja koji šalje Winden i svijet u nuklearnu zimu.
Serija uživa iznimno dobre kritike. Druga sezona na stranici Rotten Tomatoes ima ocjenu kritičara od maksimalnih 100%, dok je ocjena publike 97%.
U slučaju ako se i dalje pitate da li odgovori na misterij stižu, to su još prije nekog vremena razjasnili tvorci serije Baran bo Odar i Jante Friese:
“Ponudit ćemo odgovore na pitanja koja su nam postavljali naši gledatelji i pomoći im odpetljati priču kroz vrijeme. Bit će nam teško se odmaknuti od likova uz koje smo se vezali, ali početak je kraj, a kraj početak.” – što naglašava i sam teaser.
The post Dark: teaser za 3. sezonu daje prvi uvid u finalni ciklus! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.