Bliss: prvi trailer za SF triler koji propituje prirodu stvarnosti

utorak, 12. siječnja 2021. 22:58

Amazon Prime je objavio prvi trailer i poster za SF dramu Bliss. Redatelj i scenarist filma je Mike Cahill (Another Earth, I Origins). Producent filma je James D. Stern, dok su izvršni producenti Lucas Smith i Marsha Swinton (Hala). Direktor fotografije je Markus Förderer (Skyscraper, I Origins), a montažer je Troy Takaki (I Origins, Almost Christmas).
U fokusu priče je nedavno razvedeni Greg čiji se život raspada. No tada upoznaje misterioznu i očaravajuću Isabel, ženu koja živi na ulici i uvjerena je da zagađeni, slomljeni svijet oko njih nije stvaran. Ona vjeruje da žive u ružnoj, surovoj simulaciji unutar lijepog, mirnog “stvarnog” svijeta blaženstva. Iako isprva skeptičan, Greg s vremenom otkriva da bi moglo biti nešto istine u Isabelinim ludim teorijama zavjere.
“Želio sam ispričati priču o krhkosti uma i fleksibilnosti naše percepcije” – izjavio je redatelj. “A posebno sam želio snimiti film koji se suosjećajno i empatično odnosio prema različitim načinima viđenja svijeta, za razliku od osuđivanja. Za mene je ovo važan most povezivanja ljudih potreba i osjećao sam da imam način za dramatizaciju te ideje, kako je učiniti zabavnom, uzbudljivom, a da pritom zadržim njezinu emocionalnu snagu.”
Glavne uloge tumače Owen Wilson (Wedding Crashers, The Royal Tenenbaums), Salma Hayek (From Dusk Till Dawn, Like a Boss), Madeline Zima (Heroes), Deron Horton, Jorge Lendeborg Jr. (Love Simon), Joshua Leonard (The Blair Witch Project), Nesta Cooper (The Edge of Seventeen), Steve Zissis (Her) i Dayne Catalano.
Bliss na Amazon Prime stiže već 05. veljače.
The post Bliss: prvi trailer za SF triler koji propituje prirodu stvarnosti appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.