Apple je objavio nadogradnju za devet godina stari iPhone 5S

petak, 27. siječnja 2023. 09:02

Nova softverska zakrpa će onemogućiti potencijalno problematičnu sigurnosnu grešku koja bi mogla omogućiti zlonamjernim hakerima da pokušaju preuzeti kontrolu nad vašim pametnim telefonom i u tome uspjeti. Apple je priznao da je mana možda već iskorištena na uređajima s verzijom iOS-a starijom od 15.1. Osim na iPhone 5S, ovo ažuriranje se odnosi i na iPhone 6 i 6 Plus modele, stoga ne propustite osvježiti i zaštititi svoje uređaje, ako ih imate.
Apple je najavio sličnu nadogradnju za ovu seriju uređaja u septembru 2022. Apple obično ima kvalitetnu podršku za svoje uređaje, ali nastavak podrške za devet godina star telefon je zaista rijetka pojava. Veliki proizvođači uređaja sa Android operativnim sistemom – uključujući Samsung, Google i OnePlus – nedavno su produžili podršku ovog tipa za određene modele na pet godina, piše Verge.
 
55

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.