Wedotv predstavljen u LG prodavnici sadržaja

четврток, 1 јуни 2023 08:29

Proširujući domet svojih reklamnih video na zahtev (AVOD) i besplatnih usluga striming televizora (FAST) podržanih oglasima, wedotv je lansirao svoju osnovnu AVOD ponudu širom sveta iz LG prodavnice aplikacija.
Misija kompanije Wedotv je da bude glavni provajder besplatnih filmova, televizije i sporta širom sveta, a OTT mreža za zabavu i sport dostupna je na ključnim teritorijama kao što su Velika Britanija, Nemačka, Italija, Švajcarska i Austrija. Sa svojim čistim AVOD i FAST/free-to-air kanalima, wedotv tvrdi da dopre do preko 20 miliona ljudi svakog meseca i ima tehnički domet od preko 40 miliona domova.
Dio usluge su Wedo filmovi koji sadrže popularne visokokvalitetne savremene filmove u kategorijama za koje se kaže da su jednostavni za navigaciju, kao što su komedija, retro akcija, klasične kriminalističke priče, vintage horor, klasični vesterni i trileri. Takođe sadrži dokumentarne filmove o prirodi i nauci i outdoor/adventure programiranje od činjenične produkcijske kuće Big Media.
Wedotv-ovi FAST kanali rade velike priče i wedo filmove sada se pojavljuju širom Evrope na LG Channels smart TV platformi i sada su dostupni za preuzimanje sa LG Content Store-a. wedo filmovi su sada dostupni na LG kanalima u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Italiji i Velikoj Britaniji, dok će se velike priče pridružiti LG kanalima širom Evrope tokom sledećeg meseca.
“Dok nastojimo da gledaocima širom sveta donesemo besplatne usluge podržane oglasima, LG je bio neverovatan partner,” rekao je Filip Rotermund, koizvršni direktor kompanije Wedotv. “Bilo da je u pitanju naš AVOD kanal, sa stotinama filmova, serija i sportskih događaja, ili naši FAST kanali koji se fokusiraju na nefikciju i filmove, donosimo konzistentno visok nivo kustoske besplatne zabave gledaocima LG Smart TV-a.”
93

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.