Warner TV pokrenut u Španiji [video]

вторник, 18 април 2023 12:15

Warner Bros. Concern Discovery je pokrenuo novi filmski kanal Warner TV za gledaoce u Španiji. Stanica je pokrenuta u petak, 14. aprila, zamijenivši TNT na svim TV platformama. Ova promjena se poklopila sa međunarodnom proslavom 100. godišnjice Warner Bros. Studios . Okrugla 100. godišnjica pala je 4. aprila 2023. godine.
Španska verzija Warner TV HD emituje putem satelita Astra 1KR (19,2°E), itd. 44 (11,126 GHz, pol. V, SR: 22000, FEC: 2/3; DVB-S2 / 8PSK). Poruka je šifrirana u Nagra MA i dostupna pretplatnicima Movistar Plus+.
Novi brend predstavlja širok spektar međunarodno uspješnih filmova i serija, uključujući opsežan katalog naslova iz prestižnog studija Warner Bros. Kanal se tako povezuje sa drugim Warner TV stanicama u Evropi, uključujući u Francuskoj, Italiji, Njemačkoj i Poljskoj.
Warner TV u Španiji zauzeo je mjesto TNT- a i tako zadržao svoje prisustvo kod glavnih pay-TV operatera: Movistar Plus+ (pozicija 35), Vodafone TV (pozicija 30), Orange TV (pozicija 17), Euskaltel (pozicija 16), R (rang 22), Telecable (rang 9), Virgin Telco(rang 20), Tivify (rang 16) i Agile TV (rang 24).
Ponuda Warner TV- a izgrađena je na čistoj zabavi, sa snažnim serijama i globalno uspješnim filmovima, a prije svega, puna je priča koje će natjerati gledatelja da sanjari i odiše odličnim smislom za humor. Cilj je razviti kvalitetnu ponudu sa trostrukim nazivnikom raznolikosti, zabave i zabave za sve.
Program Warner TV-a uključuje kultne serije (već prisutne na TNT-u), kao što su “The Rookie”, “FBI: International”, “Friends”, “Big Bang” i “Ghosts”. Biće i premijere. Jedan od njih je “Joker”.
Privilegovano mjesto na kanalu zauzeće najbolji bioskopWarner Bros. . Biće to ponuda DC Universe sa naslovima poput “Shazam!”, “Wonder Woman”, “Aquaman”, “Justice League” ili “Suicide Squad”, kao i sagama iz Warner Brosa . koji su se pretvorili u moderne klasike kao što su Gospodar prstenova, Harry Potter, Fantastične zvijeri i trilogije Christophera Nolana o Batmanu i Bladeu.
satkurier.pl
141

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.