VIZIO će objaviti ekskluzivnu seriju na vrijeme za martovsko ludilo

четврток, 16 март 2023 09:45

Kao deo svoje strategije za razvoj korisničkog iskustva, VIZIO je najavio novu ekskluzivnu brendiranu zabavnu seriju dizajniranu da pruži pomoć ljubiteljima koledž košarkaških turnira tokom predstojećeg martovskog ludila.
Domaćin je poznati talenat Casey Webb (Man vs. Food), Four Part 3 Pointers slavi kulturu velikog meseca koledž košarke receptima, pićima i zabavnim hakovima dizajniranim da podignu iskustvo gledanja. U svakoj epizodi, Webb dijeli zabavne recepte i zabavne savjete za koje se kaže da “čine da svaki dan igre skuplja slam zakucavanje.” Serija takođe označava trenutak napretka za praćenje efikasnosti i uticaja integrisanog sadržaja.
Proizvedena u partnerstvu sa kompanijom za sportsko klađenje i zabavu na sreću BetMGM, serija izlazi 17. marta isključivo na početnom ekranu VIZIO. Nakon premijere, mini-serija će biti dostupna na zahtjev na VIZIO WatchFree+.
“3 pokazivača hvataju važne kriterijume dok procenjujemo šta da stavimo pred našu publiku: relevantnost, pravovremenost i premijum pripovedanje,” objasnio je Stiv DeMajn, potpredsednik brendiranog sadržaja i sponzorstava u kompaniji VIZIO. Kako nastavljamo da razvijamo iskustva koja pružamo našim klijentima, takođe proširujemo mogućnosti koje možemo da pružimo brendovima da se povežu sa našom publikom na jedinstvene načine koji dodaju vrednost njihovom putovanju. Ovo je dobitna kombinacija.”
“Sarađivali smo sa kompanijom VIZIO na ovom jedinstvenom programu od koncepta do završetka sa ciljem stvaranja vrhunskog zabavnog iskustva koje dodiruje uzbuđenje martovske košarke,” dodao je Matt Prevost, CRO u BetMGM-u. “3 Pointers je kreativna i dinamična serija u kojoj se nadamo da će ljubitelji sporta uživati tokom cele mesečne proslave koledž košarke i šire.”
19

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.