ViX premium tier pridružuje se liniji pretplate Roku

петок, 26 мај 2023 09:55

TelevisaUnivision, koja tvrdi da je vodeća svetska kompanija za medije i sadržaje na španskom jeziku, preuzela je premijum nivo svog ViX striming servisa u Premium Subscriptions sekciju Roku TV striming platforme u SAD-u.
ViX premium sadrži biblioteku sadržaja originalno proizvedenih na španskom, u različitim žanrovima i formatima, uključujući filmove, serije, novele, stvarnost, muzičke pipke, vijesti uživo i sport.
Korisnici koji se pretplate na uslugu putem Premium pretplate mogu imati preko 20.000 sati zabavnog sadržaja, uključujući preko 70 ViX Original serija i filmova kao što su María Felix, La Doña, biografski film o voljenoj meksičkoj glumici i pjevačici Mariji Felix i La Mujer del Diablo, priča o neuzvraćenoj ljubavi i dužini koje će neki ići za osvetu.
Pored toga, korisnici mogu otkriti ViX-ove premium TV serije, uključujući TV serije Montecristo, Las Pelotaris 1926, Volver a Caer, De Viaje con los Derbez i Mujeres Asesinas, zajedno sa filmovima kao što su Quiero Tu Vida, Juntos Pero No Revueltos, Mirreyes vs Godínez 2: El retiro, i Infelices Para Siempre kroz Roku Espacio Latino.
U sportskom iskustvu, pretplatnici će pronaći preko 7.000 sati sportskih igara uživo iz vrhunskih liga, uključujući Ligu šampiona, UEFA Ligu šampiona, Ligu Evrope, CONCACAF Ligu šampiona, Ligu Argentine, Brazila i Ligu Kolumbija i druge utakmice konferencijske lige, agregirane sa drugim vrhunskim sportovima uživo dostupnim na Roku. ViX Premium je jedini streaming servis na španskom jeziku u SAD-u koji nudi fanovima pokrivenost ovih igara.
“Nikada korisnicima Roku nije bilo lakše da pronađu premijum sadržaj koji žele, a mi smo oduševljeni što povezujemo milione strimera sa ViX-ovom neuporedivom ponudom zabavnog i sportskog programa na španskom jeziku kao Premium pretplate,” rekao je Rendi Ahn, šef monetizacije i pretplate u Roku. “Radujemo se što ćemo iskoristiti mnoštvo integrisanih iskustava otkrića jedinstvenih za Roku kako bismo pomogli da se ViX predstavi novoj publici.”
“ViX nastavlja da pokreće zamah sa postojanom potražnjom gledalaca i drago nam je što možemo dodatno proširiti svoj uticaj na Roku tako što ćemo se pridružiti svojoj liniji Premium pretplata, omogućavajući ViX-u da otključa novu publiku kroz Roku kanal i bude na umu sa gledaocima kroz integrisana iskustva otkrića jedinstvena za Roku platformu,” dodao je Adam Waltuch. EVP globalne distribucije i streaming partnerstva na TelevisaUnivision.
55

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.