Uz finale serije 'Principe' u Španjolskoj više od 5 milijuna gledatelja

среда, 27 април 2016 13:04

Popularna serija koji gledatelji u Hrvatskoj prate na Novoj TV prikazala je i dugo iščekivanu zadnju epizodu u svojoj matičnoj zemlji, te je finale serije ondje okupilo čak 5.213 000 gledatelja. Zadnja epizoda serije 'Principe' ostvarila je u Španjolskoj 29,2 posto udjela u gledanosti, a ovaj uzbudljivi nastavak zaradio je čak i titulu najgledanije epizode serijskog programa uopće u 2016. godini.


Hrvatska publika također je prepoznala kvalitetu ove serije, te ju svakodnevno prati više od 320 tisuća gledatelja, a uz seriju je od početka u prosjeku 26,3 posto gledatelja*. Ova priča inspirirana stvarnim događajima je pravi uzbudljivi policijski triler u kojemu su isprepliću akcija i špijunaža sa zabranjenom ljubavi dvoje ljudi koji pripadaju dvama oprečnim svjetovima.

I dok su Španjolci već upoznati s krajem serije, gledatelji Nove TV ponedjeljkom i utorkom imaju priliku otkrivati nove uzbudljive momente.

NOVA TVDoma TV

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.