Uskoro Sedmica električnih vozila EV WEEK 2024 u Sarajevu

петок, 23 февруари 2024 11:18

Renomirana kompanija Mervik Sarajevo i Mašinski fakultet u saradnji sa Sarajevo Energy Forumom – SEF i partnerima organiziraju Sedmicu električnih vozila EV WEEK 2024. Ovo će biti prvi veliki, regionalni događaj posvećen hibridnim i električnim vozilima koji se organizira u našoj zemlji.
Tokom EV WEEK-a, pored konferencije sa vrhunskim stručnjacima iz BiH, regiona i EU, biće omogućen i prostor – sajam za izlagače gdje će najvažnije kompanije iz autoindustrije, punjača, baterija, softvera, kao i dijelova i ostale infrastrukture vezane za hibridna i električna vozila predstaviti svoja dostignuća i planove za dalji razvoj. Važan dio našeg događaja biće i Sati studentskih ideja, gdje će biti prezentirane i nagrađene najbolje studentske ideje iz oblasti daljeg razvoja ove kreativne i brzorastuće industrije.
Sedmica električnih vozila će se održati u Sarajevu 26. i 27. februara 2024. godineThe post Uskoro Sedmica električnih vozila EV WEEK 2024 u Sarajevu first appeared on DVB Portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.