Ulazak izazivača pobudio dodatan interes gledatelja ''Farme''

среда, 21 октомври 2015 15:37

Najgledaniji reality show u Hrvatskoj ovaj tjedan je dodatno zaintrigirao gledatelje pa je tako ulazak izazivača Donalda Jurcana i Aleksandre Ognjena Herjavić u ''Farmu'' dočekalo skoro 700 000 gledatelja. ''Farma'' je tako u ponedjeljak 19.listopada bila uvjerljivo najgledaniji format na svim televizijama, a emisija koja je predstavila izazivače ostvarila je 36,8 posto udjela u gledanosti.


Ovog utorka su izazivači izazvali gazdaricu Anitu na dvoboj, no Anita je obranila svoju titulu u borbi s Aleksandrom, a uz tu emisiju bilo je više od 706 000 gledatelja. ''Farma'' u utorak bila je također najgledaniji format dana, a ostvarila je 38,5 posto udjela u gledanosti. ''Farma'' čvrsto stoji na tronu gledanosti, a spoj edukativne note koju emisija nudi te zabava kroz promatranje međuljudskih odnosa farmera pokazuje se kao idealan spoj te su gledatelji prepoznali reality show Nove TV kao najbolji program u udarnom terminu.  

NOVA TVDoma TV

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.