Tubi inks ekskluzivni sadržaj ugovor sa VICE

вторник, 4 април 2023 09:37

U najnovijem partnerstvu sa globalnom multiplatformskom medijskom kompanijom u vlasništvu Fox korporacije, Tubi je sklopio ekskluzivni ugovor o sadržaju sa VICE Media Group kako bi predstavio osam originalnih dokumentarnih filmova.
Novi ugovor ističe posvećenost slobodnog streamera širenju svoje originalne ponude bez scenarija i služenju svojim gledaocima više onoga što vole, govoreći o najtoplijim temama današnjice.
Kult Elona će debitovati 24. aprila i prati priču o uspehu Elona Muska i Tesle, ispitujući njegov put da postane jedan od najuticajnijih i najkontroverznijih poslovnih ljudi stvaranjem moćnog kulta ličnosti. Sledeći će biti Osvetnik Inc, koji će debitovati 6. maja istražujući nestabilni svet onlajn osvetništva, ispričano kroz nedavnu poteru za palikućama u Los Anđelesu podstaknutu aplikacijom za nadzor kriminala i komšiluka, Citizen. Preostali dokumentarni filmovi, koji pokrivaju teme kao što su chatbot tehnologija, masovne pucnjave u SAD-u i skalpiranje ulaznica, debitovaće tokom 2023. godine.
VICE Distribution ima prava širom svijeta na listu dokumentarnih filmova izvan SAD-a.
“VICE ima dugogodišnju reputaciju nagrađivanog istraživačkog pripovedanja i uzbuđeni smo što ćemo proširiti originalne dokumentarne filmove Tubi svojom ekspertizom,” rekao je Adam Levinson, direktor sadržaja Tubija. “Ovi originalni dokumentarni filmovi će podići zavesu i podstaći razgovor o pričama koje utiču na današnji kulturni zeitgeist, uključujući skalpiranje karata, čet botove i porast onlajn budnosti.”
“Oduševljeni smo saradnjom sa Tubijem kako bismo duboko zaronili u neke od najaktuelnijih i najupečatljivijih problema današnjice sa ovih osam potpuno novih dokumentarnih filmova,” dodao je potpredsednik globalne televizije Morgan Hertzan.
25

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.