Šest novih kanala u ponudi

вторник, 12 декември 2017 10:05

Čak šest novih kanala, među kojima su originalni zabavni programi domaće i inozemne produkcije za djecu i odrasle, najgledanije svjetske serije, kao i najtraženija domaća serija, zasigurno će obilježiti predstojeću zimsku sezonu i razveseliti najširu publiku SBB, Total TV, D3i, IKOM i EON korisnika. Atraktivni sadržaj za sve generacije

Već sada u osnovnoj ponudi možete gledati Pikaboo HD, a uskoro i Top kanal. U startnom digitalnom paketu dostupni su Prva World i Prva Kick, od 14.12. Epic Drama, a do kraja godine i TV 1000 Russian Kino u HIT paketu.


Dječji kanal Pikaboo HD obojati će svijet najmlađih gledatelja, uz vesele junake najpopularnijih crtanih filmova. Među njima je i jedno od najvećih iznenađenja koje se pojavilo u proteklih nekoliko godina na YouTube-u – "Pilići“, kao serijal crtanih filmova.

Na velika vrata uskoro ulazi i TOP kanal u HD-u, premijernim emitiranjem prve epizode nove sezone serije koja je tijekom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji – Ubice mog oca. Prva epizoda emitirati će se 18.12. u 20h. Pored Ubica mog oca, gledatelji će moći pratiti i hit serije kao štu su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels, originalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou) i mnoga druga ostvarenja.

Za sve ljubitelje drame, u prosincu će biti dostupan i kanal Epic Drama, mjesto za gledatelje koji traže najbolje povijesne drame današnjice. Epic Drama pruža zbirku najuzbudljivijih žanrova i ekranizaciju svjetskih književnih klasika, dok će nova destinacija najgledanijih domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih i drugih svjetskih ostvarenja biti PRVA WORLD. Strastveni ljubitelji adrenalina i akcije pronaći će omiljeni sadržaj na još jednom u nizu kanala u SBB-ovoj ponudi - PRVA KICK. Mnoge će obradovati i najgledaniji filmski kanal u Rusiji, TV 1000 Russian Kino, pun neizostavnih suvremenih ruskih filmova i televizijskih serija.

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:700537-SBB-6-novih-kanala-u-ponudi

Prva WorldPrva KICKPikabooEpic Drama

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.