SES produžio ugovore u vrijednosti 75 miliona eura

вторник, 18 април 2023 17:38

Serija obnova SD i HD kanala na premijernom TV kvartu kompanije SES na 19,2 stepena istočno pokazuje da nemački emiteri vide satelit kao najidealniji način da dođu do svoje publike.
LUKSEMBURG — SES S.A. objavio je danas da je potpisao višegodišnje ugovore o kapacitetu u ukupnom iznosu od više od 75 miliona eura zaostalih sa više njemačkih privatnih i javnih emitera. Većina obnova traje nekoliko godina i omogućiće milionima domaćinstava satelitske televizije širom Nemačke da nastave da gledaju SD i HD sadržaj, pojačavajući poziciju kompanije SES kao vodećeg globalnog provajdera povezivanja sadržaja.
Ugovori o obnovi uključuju i privatne i javne emitere koji žele da održe najširi domet, najviši kvalitet i maksimalnu pouzdanost za isporuku video sadržaja, uključujući:
QVC Njemačka – live shopping broadcaster obnavlja i SD i HD kanale
7.1 Zabavna grupa – ponuda kanala emitera i dalje je dostupna u SD-u
Satelit za emitovanje medija GmbH (MBS) – Pružatelj globalnih satelitskih i zemaljskih komunikacijskih usluga obnavlja kapacitete za SD kanale
Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) – Javni emiter obnavlja svoju HD ponudu
VISOKI PRIKAZ – nedavno je potpisao produženje sa SES-om i upravo je pokrenuo dodatne kanale
Najnovija proširenja video ugovora kompanije SES ilustruju kako i privatni i javni emiteri širom Nemačke koriste satelite kompanije SES na prvom orbitalnom slotu od 19,2 stepena istočno kako bi direktno došli do više od 17 miliona satelitskih TV kuća, nadmašivši druge satelitske ili zemaljske operatere u zemlji.
“Bilo da se radi o vestima, zabavi, sportovima uživo, kupovini ili javnim uslugama, publika i dalje zahteva pristup širokom spektru visokokvalitetnih video sadržaja,” rekao je Norbert Hölzle, globalni direktor za medije u kompaniji SES. “Veličina ovih ugovora i dužina ugovora ističu da je i za privatne i za javne emitere najefikasniji način da se dođe do miliona domaćinstava i izgradi najveća publika putem satelita – danas i u budućnosti.”
68

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.