Samsung TV Plus, Love TV kanali lansiraju klimatske promjene FAST channel

вторник, 18 април 2023 08:51

Kompanija Samsung Electronics sklopila je partnerstvo sa Love TV Channels kako bi predstavila Love The Planet, najnoviji kanal za svoj Samsung TV Plus besplatni striming TV servis u Evropi kako bi proširio svest o ekološkim problemima putem kustoskog TV striming sadržaja.
Love The Planet, kreirana od strane Love TV Channels, biće prikazana isključivo na Samsung TV Plus-u lokalizovanom za ključna tržišta Velike Britanije, Francuske, Nemačke, Italije i Španije.
Love the Planet ima za cilj da povede svoju publiku na globalno putovanje održivosti, zajedno sa klimatskim aktivistima koji preduzimaju svakodnevne korake kako bi očuvali naš svet. Gledaoci će naučiti o tehnološkim inovacijama koje doprinose održivijem okruženju i kako pojedinačne akcije mogu da naprave veliku razliku, inspirišući svoju publiku da sledi održiviji način života.
Prema podacima istraživanja Appinio i ClimatePartner, 75% Evropljana veruje da su klimatske promene glavni prioritet, a 40% je spremno da promeni svoje putne ili prehrambene navike kako bi očuvali planetu. Samsung kaže da je ova rastuća svest dovela do važnosti ovakvih događaja kao što je Dan planete Zemlje. Samsung TV Plus obeležava Dan planete Zemlje 2023. godine lansiranjem filma Love The Planet.
Sadržaj će uključivati vrhunske dokumentarne filmove o ekološkim temama i dokumentarne serije koje istražuju projekte održivosti. Australija u vatri: Klimatska vanredna situacija, Pridelands: Wilderness Reborn from Blue Ant International; Ampersandova priroda = budućnost; nezaustavljiva omladina; Nagrađivani dokumentarac Java Films-a The Carnivore’s Dilemma; Anandin višestruki dobitnik nagrade gleda u budućnost.
“Cilj nam je da širimo poruku o klimatskoj vanrednoj situaciji, ali sa pozitivne tačke gledišta,” rekla je Tereza Lopez, suosnivačica i izvršna direktorka kompanije Love TV Channels. “Komentarisanje saopštenja.” Naš fokus je na rešenjima, sa pričama koje inspirišu publiku da sledi održiviji način života.”
“FAST kanali kao što je Love The Planet pružaju privlačno, premium, i brend sigurno okruženje za sofisticirane, adresibilne TV kampanje koje dopiru do publike koja zagovara i podržava promjene u životnoj sredini,” dodao je Alex Hole, potpredsjednik i generalni direktor Samsung Electronics Europe. “Za oglašivače, prednost posedovanja uvida zasnovanih na podacima o interesima ove publike je bez premca.”
77

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.