Reloop Turn X Gramofonska integracija

вторник, 7 февруари 2023 22:09

Piše: Darko Brlečić
Reloop TURN X je solidan i sofisticiran reproduktor ploča. Snažan motor s izravnim pogonom Kvarcno kontrolirani rad omogućuje munjevito pokretanje, teška i dobro prigušena aluminijska ploča doprinosi stabilnom radu i učinkovitom smanjenju vibracija. DC motor s izravnim pogonom Turn X nudi nevjerojatno točne i dosljedne brzine. Visoki okretni moment osigurava munjevito brzo pokretanje i minimalna odstupanja od samo +/-0,03%. Turn X se ističe kada se njime upravlja u potpuno ručnom načinu rada, gdje njegova elektronička kočnica i okretni prekidač za lagano pokretanje i zaustavljanje, koji također služi i kao birač brzine (33, 45 i 78 okretaja u minuti. Statički uravnotežena tonska ručica u obliku slova S može se podesiti po visini kako bi se promijenio vertikalni kut praćenja (VTA) uloška. Dizajn ručice jamči slobodno i fluidno kretanje i optimalnu izvedbu gramofonske zvučnice.
Turn X ima predinstaliran visokokvalitetni Ortofon 2M Blue zvučnicu , koji osigurava izvrsnu dinamiku i rezoluciju zvuka kako bi zadovoljio i najizbirljivije audiofile. Još jedan naglasak: univerzalni SME konektor omogućuje brzu i jednostavnu promjenu sustava uložaka ako je potrebno. Gramofon posjeduje čvrsto postolje s podesivim nožicama za odvajanje.
Post Reloop Turn X Gramofonska integracija je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.