Regionalna premijera hit serije Bijesni psi 28. travnja na AXN ADRIJI

понеделник, 25 април 2016 13:13

Bijesni psi” je crna krimi komedija prepuna neočekivnih i šokantnih obrata, a koja u centar radnje stavlja pitanje prijateljstva i povjerenja petorice prijateljau svijetu prepunom sebičnosti i otuđenja. Svjetsku premijeru serijal je imao u siječnju 2016., a sada deset 60-minutnih epizoda po prvi put stiže u našu regiju. AXN Adria emitirat će je u tjednom terminu četvrtkom u 22:00 počevši od 28. travnja.


Prošlo je puno vremena otkad su stari prijatelji Gus, Cobi, Lex i Joel bili skupa. Najbolji prijatelji još od djetinjstva zajedno dolaze na Belize kako bi se našli s petim članom družine, Milom, i proslavili njegovo rano umirovljenje. Nije prošlo puno vremena otkad su se sreli u toj predivnoj latinoameričkoj državi do kad su shvatili koliko su zbog turbulentnih životnih puteva i karijera postali različiti ljudi i udaljili se jedni od drugih. Gus, Cobi, Lex i Joel pokušavaju jedan pred drugim sakriti koliko su se pomirili s dosadnim životima srednjeg staleža dok u isto vrijeme propituju svoje uspjehe u usporedbi s velikim bogatstvom koje je Milo stekao. Međusobna nepovjerljivost natjerala ih je da ozbiljno posumnjaju i u porijeklo Milove raskoši i taman kad se počeli otvarati jedan prema drugom stiglo je šokantno iznenađenje u obliku malenog ubojice s mačjom maskom. Nakon Milovog ubojstva četiri prijatelja nađu se potpuno izgubljeni i uvučeni u kompliciranu mrežu međusobnih obračuna u kojoj se ne zna tko su veći negativci – CIA, krijumčari drogom, tajne globalne sile… Shvaćaju kako je jedini načn da se izvuku iz problema da ponovo počnu vjerovati i oslanjati se jedan na drugog.

Bijesni psi” su u originalu britanska serija koja je premijerno prikazana 2011. godine i pokupila odlične kritike. Samo godinu i pol kasnije poznati producent Shawn Ryan otkrio je da se sprema američka adaptcija u kojoj se radnja iz Majorce seli na Belize. Zanimljivo je da je čak i dio glumačke postave angažiran u remakeu, pa je tako Ben Chaplin u britanskoj verziji glumio Alva (lika koji biva ubijen na početku), dok je u američkoj verziji Joel, a argentinska glumica Maria Botto u oba serijala igra policajku. Glavne uloge pripale su redom sjajnim karakternim glumcima Benu Chaplinu (Joel; znan iz “Tanke crvene linije”), Steveu Zahnu (Cobi; “Dallas Buyers Club”), Michaelu Imperioliu (Lex; “Sopranos”), Romanyu Malcu (Gus; “Trava”) i Billyu Zaneu (Mylo; “Titanic”, “Zoolander 2”). Američka verzija imala je više dobno ograničenje I nije preporučena za gledatelje mlađe od 18 godina.

 

AXNAXN Spin

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.