Petrova imenovana za vršioca dužnosti generalnog sekretara GVF-a

четврток, 30 март 2023 01:19

GVF, globalno udruženje celokupnog ekosistema satelitske industrije, objavilo je da je nakon predstojećeg odlaska generalnog sekretara Dejvida Melcera, Irina Petrov, potpredsednica GVF-a za marketing i članstvo, imenovana za vršioca dužnosti generalnog sekretara, počev od 24. maja.
Meltzer, sa sjedištem u GVF-ovoj kancelariji u Washingtonu, bio je generalni sekretar od 2018. godine, vodeći udruženje u promociji satelitske industrije kroz širok spektar funkcija, uključujući regulatorno zagovaranje, tehnologiju i poslovnu obuku i povezane webinare. Petrov je bio potpredsednik GVF-a za marketing i članstvo od 2019. godine i tokom poslednje četiri godine doprineo je uspehu inicijativa udruženja, posebno GVF Webinar serije, proširenju programa obuke i energičnoj podršci članovima.
Dr Arunas Slekys, predsednik Upravnog odbora GVF-a od 2008. godine, prokomentarisao je: “U ime Upravnog odbora i svih članova GVF-a, koji broje preko 50 lidera satelitskog sveta, želeo bih da se zahvalim Davidu na njegovom velikom doprinosu u jačanju glasa naše industrije i želim mu sve najbolje u budućim poduhvatima. Imenovanje Irine Petrov za vršioca dužnosti generalnog sekretara dostojno je priznanja njenog rukovodstva i brojnih doprinosa u proširenju naših programa članstva i zagovaranja.”
“Iskreno cijenim podršku članova GVF-a, Upravnog odbora, a što je najvažnije mojih kolega u GVF-u u posljednje četiri i pol godine”, rekao je Meltzer. “Veoma sam ponosna na nove usluge koje smo pružili tokom mog mandata, kao što su naša serija vebinara i online alati za obuku sa velikim delom zasluga koje ide Irini Petrov. Odlazim s velikim povjerenjem u Irinu i GVF.”
Petrov je rekao: “Počastvovan sam što sam dobio priliku da vodim GVF i da dalje nadograđujem njegovo izuzetno nasleđe. Naš fokus će ostati na podizanju svesti o tome kako satelit pozitivno utiče na živote ljudi i podržava naše članove u unapređenju njihovih poslovnih interesa u čitavoj satelitskoj industriji.”
Petrov će i dalje biti stacioniran u sedištu GVF-a u Londonu.
34

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.