OYO mijenja naziv u Nova Plus

понеделник, 1 април 2019 12:31

Najjača multimedijalna grupacija i najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, Nova TV promijenila je naziv usluge OYO u Nova Plus. U skladu s tom promjenom, i ostali kanali unutar platforme također mijenjaju ime i od sada nose naziv Nova Cinema i Nova Family. Uz uslugu Nova Plus, propuštene epizode serija i emisija iz produkcije Nove TV gledateljima su i dalje dostupne potpuno besplatno i bez registracije, unutar tjedan dana od emitiranja na televiziji na novatv.hr.


Nova Plus (novaplus.hr) je usluga koja pretplatnicima na odabir nudi više od 5000 sati najboljeg serijskog, filmskog i dječjeg sadržaja, kao i zabavnih i informativnih emisija Nove TV, a omogućava svakom gledatelju da kreira program na temelju vlastitih želja. Nova Plus gledateljima omogućava pregršt filmskih naslova, omiljene animirane serije, ali i najnovije epizode omiljenih dramskih serija, koje se mogu gledati čak i prije emitiranja na televiziji. Usluga Nova Plus prilagođena je svakome gledatelju jer omogućuje da svatko sam bira kada i koliko puta želi gledati svoj omiljeni sadržaj bez ograničenja i bez prekida reklamama. Željenim sadržajima može se pristupiti na portalu novaplus.hr putem računala, putem aplikacija za tablet i smartphone uređaje, putem aplikacija za Smart TV uređaje te kroz sustave operatora na kojima je dostupna ova usluga. Osnovna cijena usluge je 35 kuna mjesečno, s povoljnijim paketima za dulji period pretplate (3, 6, 12 ili 24 mjeseca), a prije pokretanja pretplate, moguće je besplatno isprobati uslugu u trajanju od 7 dana. Pretplata se automatski obnavlja dokle god korisnik ne otkaže uslugu. Nova Plus se može aktivirati SMS-om, kreditnom ili debitnom karticom, putem PayPala te putem telekoma, a postojeći korisnici usluga neće morati mijenjati korisničke podatke.

Nova Cinema je filmski kanal na kojem se od 0 do 24 prikazuju isključivo filmovi, a dostupan je pretplatnicima usluge Nova Plus. Bez obzira na to je li riječ o urnebesnim komedijama, napetim trilerima, emotivnim dramama ili vrhunskim akcijama, svaki će gledatelj u bogatom katalogu filmskih naslova na kanalu Nova Cinema moći pronaći nešto za sebe.

Nova Family je obiteljski kanal na kojem se svakodnevno se prikazuju sadržaji za cijelu obitelj, unutar usluge Nova Plus. U ponudi ovoga kanala su dječji sadržaji za one najmlađe, a domaće i strane popularne serije te široka ponuda filmskog programa osvojit će sve dobne skupine gledatelja.

NOVA TVDoma TV

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.