OneWeb, Connecta američki ugovor o distribuciji

четврток, 6 јули 2023 03:00

Kompanija za satelitsku komunikaciju Low Earth Orbit (LEO) OneWeb i Connecta Satellite Solutions, distributer rešenja za satelitsku povezanost velikim preduzećima i vladama u Severnoj Americi, potpisali su Sporazum o distributivnom partnerstvu za isporuku širokopojasne veze velike brzine, sa malim kašnjenjem širom Sjedinjenih Država i Karipskih teritorija.
Connecta će prodavati kompletan paket OneWeb rešenja za povezivanje preduzećima i vladinim klijentima u ovim regionima. Ove brze ponude sa malim kašnjenjem omogućene OneWeb-ovom LEO tehnologijom će dopuniti, poboljšati i proširiti postojeće Connecta usluge i omogućiti rešenja za povezivanje sa malim kašnjenjem.
Kombinovanje OneWeb-ove otporne, sigurne, visoke performanse povezivanja sa posvećenošću Connecte end-to-end servisu obezbediće da korisnici dobiju najbolje iskustvo satelitske povezanosti u kombinaciji sa najboljim iskustvom u korisničkoj usluzi. Tehnologija će otvoriti nove mogućnosti za obrazovanje, zdravstvo i ekonomski razvoj, sa brzim brzinama povezivanja i niskim kašnjenjem LEO satelita koji transformišu povezanost u oblastima gde zemaljske usluge trenutno nisu dostupne.
“Oduševljeni smo što smo sklopili ovo partnerstvo sa OneWeb-om, pionirom u satelitskim komunikacijama u niskoj Zemljinoj orbiti,” izjavio je Marlos Barbosa, izvršni direktor kompanije Connecta Satellite Solutions. “Ova saradnja će nam omogućiti da našim klijentima ponudimo brza rešenja za povezivanje sa malim kašnjenjem koja će podstaći inovacije i ekonomski rast u nedovoljno opsluženim oblastima. Radujemo se bliskoj saradnji sa kompanijom OneWeb kako bismo pružili izuzetnu uslugu i proširili domet satelitske povezanosti širom zemlje.”
“Uzbuđeni smo što ćemo osloboditi punu snagu satelitske povezanosti sa niskim kašnjenjem, visokih performansi u partnerstvu sa kompanijom Connecta Satellite Solutions, visoko poštovanim liderom u povezivanju u velikim preduzećima i vladama u Severnoj Americi,” rekao je Stephen Beynon, glavni komercijalni direktor OneWeb-a. “Zahvaljujemo se kompaniji Connecta i radujemo se nastavku pomoći da se povežu potrošači, preduzeća i vlade širom SAD i Kariba.”
42

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.