Nove rekordne brzine 5G mreže

четврток, 23 март 2023 08:16

Ericsson i MediaTek rekli su da su postigli rekord brzine 5G veze za agregaciju nositelja (CA). Agregacija je provedena pomoću jednog FDD i tri TDD kanala.
Postignuta je brzina silazne veze od 4,36 Gb/s od četverokomponentnog CA na Ericssonovoj mreži. U testu su korišteni njihovi radiji i MediaTek 5G modem. Dobavljač je dodao da je koristio jedan niskopojasni i tri srednjepojasna kanala u rasponu ispod 7 GHz, gdje se prenosi većina 5G podatkovnog prometa.
Ericsson je objasnio da kombinacija frekvencijskih kanala ima mogućnost ponuditi krajnjim korisnicima brža preuzimanja i streaming za fiksne bežične terminale i pametne telefone uz maksimalnu upotrebu imovine operatorskog spektra. Rezultat testa najnovije je otkriće za koje su tvrdili njih dvoje, a dolazi u trenutku kada Ericsson i njegovi konkurenti nastavljaju paradirati sve boljim mogućnostima svoje 5G opreme.
ictbusiness.info
59

NOVE Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.