Nova TV: Ljetne filmske najave

среда, 5 јули 2017 16:16

Nova TV će tijekom narednih ljetnih mjeseci gledateljima donijeti filmska osvježenja prepuna avanture i akcije, među kojima su i brojne televizijske premijere. Gledatelji će tako imati priliku, po prvi puta na malim ekranima, pogledati hvaljenu akciju 'Noćna potjera' u kojoj će plaćenog ubojicu Liama Neesona proganjati grijesi prošlosti. U još jednoj TV premijeri, Mila Kunis bit će posljednja nada za opstanak ljudske rase u akcijskoj fantaziji 'Jupiter u usponu', a za ljubitelje ovoga žanra i filmske avanture Nova TV ovoga ljeta donosi i blockbuster 'Kapetan Amerika: Prvi osvetnik' s Chrisom Evansom kao nepobjedivim junakom iz Marvelova svijeta.


Na programu Nove TV neće nedostajati superjunaka jer će gledatelji također imati priliku vidjeti i glumca Andrewa Garfielda u ulozi Petera Parkera koji istražuje tajanstvenu smrt svojih roditelja u još jednom filmskom hitu, 'Čudesni Spider‑Man'. Akcijska avantura 'Bijes Titana' pokazat će koliko je snage i hrabrosti potrebno za svrgavanje zlih Titana s trona, a kako izgleda postapokaliptični svijet nakon konačnog poraza čovječanstva gledatelji će moći doznati uz Willa i Jadena Smitha u znanstvenofantastičnoj akciji 'Zemlja: Novi početak'. Popularnog Willa Smitha također ćemo gledati i u akcijskoj komediji 'Ljudi u crnom 3', gdje će kao Agent J putovati kroz vrijeme kako bi spasio život svojeg partnera, a još jednu holivudsku legendu, Kurta Russella, vidjet ćemo u TV premijeri kriminalističkog filma 'Umjetnost krađe', u kojoj će se stara ekipa kradljivaca umjetnina ponovno okupiti kako bi izveli svoju posljednju, veliku krađu. Kralj akcije Dwayne Johnson također će demonstrirati svoje zavidne vještine u filmu 'G. I. Joe: Osveta', gdje će se kao pripadnik posebne američke vojne postrojbe boriti protiv zle vojske na čelu s nemilosrdnim zlikovcem koji planira zavladati cijelim svijetom. I ljubitelji napetih trilera također će moći pronaći ponešto za sebe: Nova TV u srpnju će donijeti TV premijere horora 'Skriveni' s Alexanderom Skarsgårdom u glavnoj ulozi, o tročlanoj obitelji koja živi dan za danom s nadom za bolje sutra dok se sakriva od nepoznate opasnosti u svojem podrumu, kao i napetog trilera 'Cimerica', u kojoj će neiskusna brucošica doživjeti pravi pakao nakon što se useli u dom s djevojkom koja vješto skriva svoje prave namjere.

Nova TV će u ljetnim danima, osim vruće akcije i svijeta fantazije, na male ekrane donijeti i vrhunske komedije. Gledatelji će tako imati priliku nasmijati se do suza uz nekonvencionalne njujorške detektive Allena i Terryja koje tumače urnebesni Will Ferrell i Mark Wahlberg u komediji 'Murjaci s klupe', a hit-komedija 'Starci 2' s najpoznatijim holivudskim komičarima predvođenim Adamom Sandlerom i Chrisom Rockom zabavit će gledatelje svih uzrasta. Poznati reper i glumac Ice Cube pokazat će koliko je snalažljiv kad se nađe u financijskoj gabuli u 'Sljedećem petku', nastavku klasične komedije iz devedesetih, a mladi bračni par suočit će se s neočekivanim problemima s najbližim susjedima u akcijskoj komediji 'Ubojice'.

NOVA TV

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.