Netflix se izvinjava nakon što je Love is Blind prijenos uživo propao

вторник, 18 април 2023 09:55

Netflix je bio primoran da se izvini nakon što je ponovno okupljanje uživo na njegovom ponovnom okupljanju Love Is Blind pretrpjelo tehničke poteškoće.
Emisija uživo, tek drugi put kada je streamer pokrenula prijenos uživo, bila je zakazana za nedjelju u 17.00 PT (01.00 BST).
Pretplatnici Netflixa počeli su da ulaze u čekaonicu 10 minuta prije zakazanog emitovanja. Međutim, sat vremena kasnije i dalje su čekali početak predstave.
Ljubav je slijepa konačno je počela oko 18.16 po pacifičkom vremenu, međutim neki gledaoci su i dalje prijavljivali probleme u gledanju televizijskog programa.
To everyone who stayed up late, woke up early, gave up their Sunday afternoon… we are incredibly sorry that the Love is Blind Live Reunion did not turn out as we had planned. We're filming it now and we'll have it on Netflix as soon as humanly possible. Again, thank you and…
— Netflix (@netflix) April 17, 2023
Netflix je u ponedjeljak objavio izvinjenje razočaranim obožavateljima: „Svima koji su ostali do kasno, rano se probudili, odustali od nedjeljnog popodneva… nevjerovatno nam je žao što Reunion Love is Blind Live Reunion nije ispao kako smo planirali.
Emisija je snimljena i sada se emituje širom sveta u ponedeljak u 12.00 PT.
Reality TV emisija, koju je kreirao Chris Coelen, a producirao Kinetic Content, sada je u svojoj četvrtoj sezoni. Prati živote 15 muškaraca i žena koji su krenuli putem pronalaska prave ljubavi. Parovi su u početku upareni u formatu za brze izlaske, ali kasnije mogu izabrati duže spojeve. Sastanci mogu produžiti bračnu ponudu kad god se osjećaju spremni, ali se sastaju licem u lice tek nakon što je ponuda za brak prihvaćena.
72

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.