Na WhatsApp stigle četiri nove opcije za formatiranje teksta

петок, 23 февруари 2024 15:30

Nove opcije formatiranja teksta bile su neko vrijeme u fazi testiranja, ali sada su dostupne za sve korisnike na WhatsAppu za Android, iOS, Web i Mac.
WhatsApp je dodao četiri nove opcije za formatiranje teksta kako bi korisnici mogli još učinkovitije komunicirati. Dodane su, naime, opcije za stvaranje popisa s grafičkim i numeriranim oznakama, blok citati te mogućnost označivanja dijela teksta.
Za popis s grafičkim oznakama, potrebno je staviti simbol „-„ ispred teksta nakon kojeg slijedi razmak i nastaviti dodavati još stavki. Isto vrijedi i za numerirane popise, osim što se u tom slučaju dodaje broj nakon kojeg slijedi tačka i razmak. Primjerice – „1.“, „2.“, „3.“ i tako dalje. Za blok citate potrebno je unijeti simbol „>“ nakon kojeg slijedi razmak, a za označivanje pojedinog dijela poruke ispred i iza teksta treba staviti oznaku
poslovnenovine.baThe post Na WhatsApp stigle četiri nove opcije za formatiranje teksta first appeared on DVB Portal.

NOVE Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.