Microsoft planira prebaciti Windowse u oblak

сабота, 8 јули 2023 23:24

Sudski spor FTC-a i Microsofta oko akvizicije Activision Blizzarda u javnosti je iznio informacije koje bi u drugim okolnostima vjerojatno ostale tajna. U internoj Microsoftovoj prezentaciji iz lipnja 2022. otkriven je Microsoftov plan da prebaci Windows u oblak.
Microsoft već nudi pristup cjelovitom Windows operativnom sustavu s bilo kojeg mjesta, s personaliziranim aplikacijama, sadržajem i postavkama iz oblaka na PC, laptop ili mobilni uređaj. Usluga se zove Windows 365, no u pitanju je poslovna inačica. No, po svemu sudeći, Microsoftov je cilj takvu uslugu učiniti dostupnom svakom zainteresiranom korisniku. Microsoft želi da se sve više ljudi odluči imati računalo u oblaku sa sustavom Windows 365.
Microsoftovo premještanje Windowsa u oblak učinilo bi korištenje operativnog sistema praktičnijim i ugodnijim iskustvom i omogućio bi korisnicima lakši pristup pojedinim funkcijama, uključujući i onima temeljenim na umjetnoj inteligenciji.
pcchip.hr
108

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.