Mech TV nastavlja brzo širenje kanala sa Rakuten TV-om

среда, 3 мај 2023 03:37

Remasterizujući klasične Robot Wars i donoseći ga široj publici, Mech TV je najavio pokretanje svog Mech+ besplatnog kanala za strimovanje oglasa (FAST) u Velikoj Britaniji, Irskoj, Holandiji i Nordics na Rakuten TV streaming platformi.
Pokrenut pre godinu dana na Web-u, iOS-u i Android-u, Mech+ je posvećen tome da gledaocima donese najbolje u naučnom, inženjerskom i robotskom sadržaju. Mech+ takođe ima ambiciozne planove jer ulazi u svoju drugu godinu sa daljim lansiranjem FAST kanala, širenjem na prekomorske teritorije i novim sadržajem koji je u planu.
Kanal publici nudi 24/7 pristup 10 sezona i preko 160 epizoda kultne serije takmičenja robota u kojoj se amaterski i profesionalni roboti sukobljavaju sa destruktivnim robotima na daljinsko upravljanje u čeličnoj areni kojom patroliraju legendarni House Roboti. Među njima su Sir Killalot (na slici), Matilda i Dead Metal koji drže konkurente pod kontrolom.
Ostali naslovi na kanalu uključivat će takmičenje robota u olimpijskom stilu Techno Games, automobilski reality show Car Warriors i Rescue Robots, dječju emisiju s robotima koji izvode istraživačke misije.
“Lansiranje na Rakuten TV-u je fantastično, to je jedna od najvećih FAST kanalskih mreža i bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim,” rekao je Tom Burton, viši menadžer prodaje Mech+. “Zadovoljni smo uspehom sa našim saradnicima. Naša misija je da dopremo do svih ljubitelja Ratova robota i pokažemo im da ima još mnogo robotike i inženjerskih akcionih emisija. Ovo je veliki uspeh za nas i jedva čekamo da ga izgradimo.”
22

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.