M7 satelitska distribucija sa TV ÓČKO

четврток, 22 февруари 2024 01:43

Luksemburg M7 Group, pay-TV provajder u vlasništvu Canal+, sklopio je ugovor o satelitskoj distribuciji sa praškom Station O. za svoje muzičke kanale ÓČKO TV i ÓČKO STAR.
ÓČKO TV emituje se od 2002. godine, što je čini prvom češkom tematskom televizijom koja se fokusira na muziku i savremeni način života. ÓČKO Star sadrži hitove od osamdesetih do danas.
Kao dio sporazuma o satelitskoj distribuciji putem M7 platforme na ASTRA 23.5 East, oba kanala su uključena u EPG Skylinka, vodećeg TV provajdera za Češku i Slovačku. Pored toga, Skylink pruža ÓČKO BLACK i ÓČKO EXPRES kao linearne OTT kanale.
Štěpán Wolde, izvršni direktor Stanice O, komentirao je: “Sporazum sa M7 i Skylink je veoma važan za nas, jer omogućava visokokvalitetnu i isplativu satelitsku distribuciju naših vodećih kanala, istovremeno osiguravajući optimalan domet među našim ključnim ciljnim grupama.”
Bill Wijdeveld, potpredsjednik Platform Content Services u M7 grupi, dodao je: “Veoma smo zadovoljni ovim novim ugovorom i zahvaljujemo ÓČKO TV na povjerenju u tim M7 Platform Services. Nadamo se uspešnoj saradnji.”
The post M7 satelitska distribucija sa TV ÓČKO first appeared on DVB Portal.

Óčko Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.