GeForce Experience i Nvidia Control Panel zamjenjuje Nvidia App

недела, 3 март 2024 00:18

GeForce Experience i Nvidia Control Panel uskoro su stvar prošlosti. Zamijenit će ih nova aplikacija pod nazivom Nvidia App.
Nvidia je u pogon pustila beta verziju nove aplikacije pod nazivom Nvidia App, koja objedinjuje NVIDIA Control Panel, GeForce Experience i RTX aplikacije u jedno. Pogledajmo što nudi Nvidia App.
Najzanimljiviji dio ovog novog softwarea je GPU kontrolni centar, koji korisnicima omogućuje prilagodbu postavki za pojedinačne igre i drivere. Postavke je moguće prilagoditi globalno ili za svaku aplikaciju zasebno.
Poboljšane su i informacije o driveru, nudeći brži pregled ključnih značajki najnovijeg drivera i optimiziranih igara.
Nova aplikacija sadržava redizajnirano sučelje koje nudi praktičan pristup alatima za snimanje gameplaya, praćenje performansi, filterima za poboljšanje igara, uključujući nove filtere temeljene na umjetnoj inteligenciji za korisnike GeForce RTX grafičkih kartica. Među tim filterima vrijedi spomenuti RTX Dynamic Vibrance, AI filter koji je ekstenzija značajke pod nazivom Digital Vibrance (trenutno dostupna u Control Panelu), a čiji je cilj poboljšati jasnoću slike u igrama i RTX HDR (dodavanje HDR-a u SDR igrama).
U usporedbi sa zamijenjenim alatima, Nvidia App radi mnogo bolje, a za mnoge će velika prednost biti i to što ne zahtijeva prijavu, koja je bila nezaobilazna u slučaju GeForce Experience.
Iz nove NVIDIA aplikacije također će biti moguće brzo i lako instalirati i pristupiti drugim programima kao što su GeForce Now, Nvidia Broadcast ili Nvidia Omniverse.
Ipak, neke značajke se gase, uključujući prijenos uživo na Twitchu i YouTubeu, dijeljenje slika i videa na Facebooku i YouTubeu.
Aplikaciju, trenutno dostupnu u beta verziji, možete preuzeti ovdje.
pcchip.hrThe post GeForce Experience i Nvidia Control Panel zamjenjuje Nvidia App first appeared on DVB Portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.