FOX Sports Meksiko o distribuciji sadržaja s Eutelsatom

четврток, 20 април 2023 09:15

U sporazumu o jačanju premijum susedstva operatera u Latinskoj Americi, FOX Sports Meksiko potpisao je višegodišnji ugovor sa kompanijom Eutelsat Communications o unapređenju svoje strategije rasta putem satelita EUTELSAT 117 West A.
FOX Sports Meksiko tvrdi da je vodeći multiplatformski pay-TV sportski emiter u zemlji, uključujući kanale FOX Sports, FOX Sports 2, FOX Sports 3 i FOX Sports Premium, koji dosežu više od 15 miliona meksičkih domaćinstava. Brend ima širok spektar sadržaja, koji uključuje TV prava na vodeće sportske lige sa živim i ekskluzivnim događajima, sportskim vestima, intervjuima i zabavnim emisijama.
Nadovezujući se na postojeće partnerstvo između matičnog entiteta Grupo Lauman i Eutelsat, smatra se da novi ugovor omogućava Fox Sports Meksiku da unapredi svoju strategiju rasta u Meksiku, kao i da razvije druge projekte.
“Oduševljeni smo što imamo pristup tehnologijama koje Eutelsat pruža. Naše partnerstvo će nam omogućiti da dopremo do šire publike, što stvara nove i uzbudljive mogućnosti za nastavak našeg održivog rasta”, objasnio je Israel Gómez, potpredsjednik za proizvodnju i operacije u FOX Sportsu. “Ovo ne samo da će dati FOX Sports-u mogućnost da zadrži kvalitet emitovanja, već i da proširi prisustvo brenda u više domaćinstava.”
José Ignacio González-Núñez, viši potpredsjednik Eutelsat Americas Video-a: “Čast nam je dodati našoj floti jedan od najvažnijih sportskih pay-tv kanala na svijetu. Za Eutelsat, posedovanje FOX Sport Meksika na našem satelitu EUTELSAT 117 West A rezultat je napornog rada, usmerenosti ka kupcima i, što je najvažnije, mogućnosti da se ponudi velika nova imovina emiteru koji trenutno distribuira 250 kanala za 110 miliona pay-TV domaćinstava širom kontinenta.
49

STAR Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.