FilmRise proširuje ponudu na Samsung TV Plus

понеделник, 25 септември 2023 09:24

Nudeći više besplatnih kanala za streaming sadržaja u Sjevernoj Americi, američki filmski i televizijski studio i streaming mreža FilmRise proširuje svoju ponudu sadržaja koja je dostupna na Samsung TV Plus platformi u SAD-u i Kanadi.
Samsungova besplatna streaming TV (FAST) i AVOD-ova usluga za oglašavanje nudi hiljade emisija i filmova na zahtjev na više od 2.000 kanala širom svijeta. Sve u svemu, preko 3.100 sati FilmRise sadržaja za lansiranje na Samsung uređajima, a ugovor uključuje preko 600 sati novog programa, uključujući 19 TV serija i preko 120 filmova.
Neke od novih nekretnina predstavljenih u ekspanziji programa uključuju svih osam sezona Cheatersa, hit reality serije koja istražuje partnere osumnjičene za nevjeru; Lorne Michaels’s digital creator comedy sketches series, Above Average, Seasons 1-6; Sezona 1-4, intimni i detaljan pogled na život žena zatvorenih u američkom zatvoru.Nekoliko popularnih Samsung TV Plus kanala i naslova sa FilmRise programom uključuju Heartland, Highway to Heaven, Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares i 21 Jump Street.
Melissa Wohl, šefica prodaje sadržaja za FilmRise, rekla je: “Bili smo jedan od prvih studija koji su se udružili sa Samsung TV Plus i oduševljeni smo što nastavljamo sa našim uspešnim partnerstvom nastavljajući da uvodimo još veći spektar svežeg i angažovanog veoma besplatnog sadržaja na FAST-u i AVOD-u kako bi se njihovi korisnici prepustili.”

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.